Voleybol Ebrar Karakurt'tan Polonya maçı sonrası Kamila Witkowska'ya olay gönderme

Ebrar Karakurt'tan Polonya maçı sonrası Kamila Witkowska'ya olay gönderme

31.08.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

A Milli Kadın Voleybol Takımımı, CEV Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde Polonya'yı 3-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. Polonya maçı sonrası Ebrar Karakurt, kendisi hakkında ilginç açıklamalarda bulunan Polonyalı Kamila Witkowska'ya sosyal medya hesabından göndermede bulundu.

Ebrar Karakurttan Polonya maçı sonrası Kamila Witkowskaya olay gönderme

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, CEV Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde Brüksel'de Polonya ile karşı karşıya geldi. Filenin Sultanları, Melissa Vargas'ın etkili oyunuyla rakibin 3-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. Filenin Sultanları 1 Eylül Cuma günün İtalya ile finale kalmas mücadelesi verecek.

Haberin Devamı

Türkiye-Polonya maçı öncesi Polonyalı Kamila Witkowska, Ebrar Karakurt hakkında ilginç açıklamalarda bulunmuştu. Milli yıldız Polonya galibiyetinin ardından sosyal medya hesabından Kamila Witkowska'ya olay bir göndermede bulundu. İşte ayrıntılar...

FİLENİN SULTANLARI YENİDEN TARİH YAZDI

Dünya 1 numarası A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda çeyrek final maçında Polonya’yı 3-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. Avrupa Şampiyonası’nda yoluna namağlup devam eden Filenin Sultanları, yarı finalde 1 Eylül Cuma günü İtalya ile karşılaşacak.

Belçika’nın başkenti Brüksel’de oynanan mücadeleyi, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, TVF Sağlık İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi A.Nihan Karaçam Salkaya, TVF Genel Sekreteri Av. Nihal İşçi, TVF Uluslararası İlişkiler ve Organizasyon Direktörü Nilüfer Shimonsky, TVF Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Sezgin Eren, TVF Sağlık ve Dopingle Mücadele Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ufuk Demirkılıç ve TVF Eğitim Kurulu Koordinatörü Prof. Dr. Selda Bereket Yücel de izledi.

Haberin Devamı

Belçika’da yaşayan ve çevre ülkelerden gelen Türk vatandaşlar da milli takıma büyük destek verdi.

Ebrar Karakurttan Polonya maçı sonrası Kamila Witkowskaya olay gönderme

ÜST ÜSTE 5. KEZ YARI FİNALE YÜKSELDİK

Dünya 1 numarası Türkiye, Avrupa Şampiyonası yarı finalde dünya 2 numarası İtalya ile karşılaşacak. Filenin Sultanları, Avruğa Şampiyonası'nda üst üste 5. kez yarı finale yükseldi.

A Milli Kadın Voley Takımımızda Melissa Vargas 24 sayıyla sahanın yıldızı oldu. Melissa Vargas'a 14 sayıyla Ebrar Karakut ve 9 sayıyla Hande Baladın destek verdi.

FİLENİN SULTANLARI LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

Filenin Sultanları, Polonya galibiyeti sonrası dünya sıralamasında liderliğini sürdürdü. A Milli Kadın Voleybol Takımımız bugünkü galibiyetten +6.4 puan kazandı.

Ebrar Karakurttan Polonya maçı sonrası Kamila Witkowskaya olay gönderme

POLONYA'NIN KABUSU OLDUK

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Polonya'yı üst üste 4. kez elemeyi başardı. Filenin Sultanları, Avrupa Şampiyonası'nda Polonya'yı 2017'de play-off, 2019'da yarı final, 2021 ve 2023'te ise çeyrek finalde eleme başarısı gösterdi.

MELISSA VARGAS'IN GECESİ

Haberin Devamı

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldız oyuncusu Melissa Vargas, Polonya ile oynanan çeyrek final karşılaşmasının kahramanı oldu. Yıldız oyuncu 24 sayıyla sahanın en skorer ismi olurken Filenin Sultanları'nın yarı finale yükselmesinde büyük pay sahibi oldu.

Ebrar Karakurttan Polonya maçı sonrası Kamila Witkowskaya olay gönderme

POLONYA BASINI EBRAR KARAKURT'U HEDEF ALDI

Polonya medyasından Damian Golab, bugünkü çeyrek final öncesi hem Filenin Sultanları'nı hem de Ebrar Karakurt'u hedef aldı. Haberde 'Polonyalı voleybolcular provokasyon bekliyor! Rakiplerinin 'Rakiplerinin "faul oyununa" hazırlanıyorlar' başlığı kullanılırken millilerimizin provokasyon yapacağını ima etti.

Ebrar'ın rakiplerine attığı bakışın eleştirildiği haberde şu ifadeler kullanıldı: Ebrar Karakurt maçlarda yaşanan olaylara en duygusal tepkiyi veriyor ve bu durum bazen rakiplerini rahatsız ediyor. Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde Polonya ile Türkiye arasında oynanacak maç öncesinde Stefano Lavarini'nin voleybolcuları, rakiplerinden açıkça "kirli oyun" adını verdikleri provokasyonlar bekliyor.

Haberin Devamı

Ebrar Karakurttan Polonya maçı sonrası Kamila Witkowskaya olay gönderme

KAMILA: EBRAR SPORTİF ÖFKEYİ ÇOK FAZLA GÖSTERİYOR

Beyaz-Kırmızılıların oyuncusu Kamila Witkowska Ebrar için şu sözleri kullandı: Ebrar rakibine karşı sportif öfkeyi çok fazla gösteren bir oyuncu. Onun açısından faullü bir oyun olduğunu düşünüyorum. Eğer bunu durdurmayı başarırsak bu davranışlar bizi kesinlikle çok daha az rahatsız edecektir. Ve daha sakin oynayabileceğiz.

EBRAR'DAN OLAY GÖNDERME

Ebrar Karakurt, Polonya galibiyeti sonrası Kamila Witkowska'nın hakkında yaptığı açıklamalara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla cevap verdi. Ebrar paylaşımında "3. kez Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'ye elennince kızlar" yazılı bir paylaşımda bulunarak Kamila'ya göndermede bulundu.

Ebrar Karakurttan Polonya maçı sonrası Kamila Witkowskaya olay gönderme