Voleybol Ebrar Karakurt'tan Yunanistan göndermesi: Baklavamıza sahip çıkalım

Ebrar Karakurt'tan Yunanistan göndermesi: Baklavamıza sahip çıkalım

24.08.2023 - 12:08 | Son Güncellenme:

VNL'de şampiyonluğa ulaşan Filenin Sultanları Avrupa Şampiyonası'na fırtına gibi başladı. 4'te 4 yapan millilerde Ebrar Karakurt'un Yunanistan maçı sonu paylaşımı büyük ilgi gördü.

Ebrar Karakurttan Yunanistan göndermesi: Baklavamıza sahip çıkalım

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Kadınlar Avrupa Şampiyonası’ndaki dördüncü maçında Yunanistan’ı 3-0 yenerek 4’te 4 yaptı ve son 16 turuna yükselmeyi garantiledi. Almanya’nın Düsseldorf kentinde oynanan mücadeleyi 24-26, 16-25 ve 26-28 setlerle 3-0 kazanan milliler, yoluna namağlup devam ediyor

Haberin Devamı

FİLENİN SULTANLARI SON 16'DA
A Milli Kadın Voleybol Takımı, grupta şu ana kadar oynadığı 4 maçı kazanarak son 16 takım arasına kalmayı garantiledi. Filenin Sultanları daha önce oynadığı maçlarda şu skorları elde etti:

İsveç 0-3 Türkiye
Azerbaycan 0-3 Türkiye
Çekya 1-3 Türkiye

EBRAR'DAN 15, VARGAS'TAN 22 SAYI
Ebrar Karakurt dünkü Yunanistan maçında sahanın yıldızlarından oldu. 15 sayı kaydeden yıldız isim 2 blok 1 ace yaptı. Öte yandan Melissa Vargas 2 ace toplamda 22 sayı ile mücadelenin en skorer ismi oldu.

VARGAS'TAN 100 KM/H ACE
Melissa Vargas yine smaç servislerde bulduğu hızlarla dikkat çekti. İlk seti bitiren ace'i kaydeden Vargas'ın smaç servis hızı 100 km/h olarak ölçüldü.

EBRAR: BAKLAVAMIZA SAHİP ÇIKALIM
Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Ebrar, Yunanistan galibiyeti sonrasında şu paylaşımda bulundu: "Baklavamıza sahip çıkalım!"

Haberin Devamı

EDA ERDEM: SERVİSTE İSTEDİĞİMİZ RİTMİ YAKALAYAMADIK
Müsabaka sonunda konuşan Eda Erdem Dündar şu ifadeleri kullandı: "Maçın geneline baktığımız zaman fazla hata yaptığımız bir maç oldu ama sakin kalmaya çalıştık. Yine de tecrübemizle maçı kazanmayı bildik. Bence Yunanistan çok iyi oynadı, çok iyilerdi. Yunus Hoca'yı da tebrik ediyorum. Serviste istediğimiz ritmi yakalayamadık ama ona rağmen 3-0 kazanmış olmamız bizim için çok önemli. İlerisi için daha dikkatli olmamız gerekiyor."

Ebrar Karakurttan Yunanistan göndermesi: Baklavamıza sahip çıkalım

SANTARELLI: İYİ BİR DERS OLABİLİR
Başantrenör Santarelli Yunanistan maçı sonrasında Trt'ye açıklamalarda bulundu: "Bizim ilk hedefimiz grup lideri olmaktı. Bugün maç hakkında çok mutlu değilim. Serviste çok iyi değildik. Çok gergin başladık. Hücumumuz da çok iyi değildi. İkinci sete iyi başlayıp iyi oynadık. Üçüncü sette çok fazla hata yaptık. Almanya'ya karşı gelişmemiz lazım çünkü ikinci olarak bitirmek isteyeceklerdir. Umarım kızlar bu maç ve önceki maçtan çok şey öğrenirler. İyi bir ders olabilir bu maçlar."