Voleybol Eda Erdem Dündar: Allah'ım gerçekten oluyor mu? | Arkadaşlarım bile şaşırıyor

Eda Erdem Dündar: Allah'ım gerçekten oluyor mu? | Arkadaşlarım bile şaşırıyor

10.08.2023 - 10:00 | Son Güncellenme:

VNL'de büyük başarıya imza atan Filenin Sultanları'nda Eda Erdem hem yaşanan şampiyonluk hem de Avrupa Şampiyonası ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Öte yandan kaptan Eda ile buluşan Polonyalı yıldız, 'Bir rüya gerçek oldu' paylaşımında bulundu.

Eda Erdem Dündar: Allahım gerçekten oluyor mu | Arkadaşlarım bile şaşırıyor

Milletler Ligi'nin finalinde Çin'i deviren ve şampiyonluğa ulaşan Filenin Sultanları'nda Kaptan Eda Erdem Dündar önemli açıklamalarda bulundu. Bu başarının daha başlangıç olduğunu söyleyen Kaptan, Avrupa Şampiyonası için hedeflerini açıkladı. Öte yandan kaptan Eda ile buluşan Polonyalı yıldız, 'Bir rüya gerçek oldu' paylaşımında bulundu.

Haberin Devamı

POLONYALI YILDIZ KAMILA: BİR RÜYA GERÇEK OLDU
Kaptan Eda Erdem ile Polonya milli takımının voleybolcusu Kamila Witkowska geçtiğimiz günlerde buluştu. Witkowska buluşmadan bir fotoğraf paylaşarak
"Bir rüya gerçek oldu. Voleybol deyince benim için Eda Erdem." notunu düştü.

Eda Erdem Dündar: Allahım gerçekten oluyor mu | Arkadaşlarım bile şaşırıyor

STYSIAK: EDA ABLA İDOLÜM
Polonya'nın bir diğer yıldızı Magdalena Stysiak da idolü olarak Eda Erdem'i gördüğünü söylemişti. Fenerbahçe'ye transfer olan yıldız isim, "Eda Erdem idolüm. Türk voleybolcular arasında kesinlikle benim favorim Eda. Başkaları da var tabii ki. Türkiye ve İtalya'nın en güçlü ligler olduğunu düşünüyorum. Gençken bu ligleri çok fazla izlerdim ama şu an favorim kesinlikle Eda" ifadelerini kullanmıştı.

EDA ERDEM: "DAHA BAŞLANGIÇ"
Avrupa Şampiyonası öncesi Bubble Works'a konuşan Eda Erdem Dündar hem yaşanan başarıyı hem de unutamadığı Güney Kore maçını anlattı.

Haberin Devamı

Şampiyonluk başarısı için şu ifadeleri kullandı: Bu bizim başarımızın daha başlangıç noktası diye düşünüyoruz. Birlikte büyümemizin başlangıç noktası. İnşallah önümüzde Avrupa Şampiyonası var. Orada da bir altın madalya gelirse artık onu da kutlarız.

'ARKADAŞLARIM BİLE BAZEN ŞAŞIRIYOR'
"Arkadaşlarım bile bazen şaşırıyor; ‘Yıllardır üst seviye oynuyorsun bir yerde artık dinlenmek istemiyor musun?’ diyenler oluyor. Ama ben de öyle bir şey yok çünkü benim hedeflerim var. Şimdi ki hedefim Olimpiyat oynamak. Gidebildiği yere kadar gitmeye çalışıyorum."

'ALLAH'IM GERÇEKTEN OLUYOR MU?'
Kaptan Eda Erdem, VNL finalindeki son servis anını anlattı: O tamamen içimden bir an olan bir şey oldu. Skora baktım içimden diyorum ki; ‘Allah'ım gerçekten oluyor mu, yılların emeği sonunda o altın geliyor mu?’ O servisi nasıl attım nasıl oldu hiç bilmiyorum. İyi ki damlalar düşmedi, düşüyordu da zor tuttum kendimi.

Eda Erdem Dündar: Allahım gerçekten oluyor mu | Arkadaşlarım bile şaşırıyor

'KORE MAÇINI UNUTAMADIM'
'Unutamadığın, sana bir şeyler öğreten bir anı paylaşır mısın?' sorusuna milli yıldız şu cevabı verdi: 2000 yılından beri voleybol oynuyorum, çok fazla anım var illa ki hepsi beni eğitti büyüttü. Yakın geçmişten örnek verirsem; Kore maçı. Unutamadım ama çok faydası oldu. İkili ilişkilerde, saha dışı ve içinde bana çok katkısı oldu. Çünkü geçen ve bu yaz daha farklı hareket ettiğimi düşünüyorum

Haberin Devamı