Kadınlar Futbol Ligi Eleonora Goldoni'den transfer itirafı! 'Galatasaray beni istedi'

Eleonora Goldoni'den transfer itirafı! 'Galatasaray beni istedi'

13.05.2023 - 18:01 | Son Güncellenme:

Sassuolo'nun kadın futbol takımında forma giyen Eleonora Goldoni'den Galatasaray itirafı geldi.

Eleonora Goldoniden transfer itirafı Galatasaray beni istedi

İtalyan futbolcu, Galatasaray'dan teklif geldiğini ancak Sassuolo'nun transfere izin vermediğini söyledi. Goldoni, "Sassuolo'da kendimi çok iyi hissediyorum, bu benim için büyük bir gelişim yılı. Açıkçası daha fazla oynamak istiyorum. İlk 11'de bir yer edinmek istiyorum, burada ve gittiğim her yerde hedefim bu. Dürüst olmak gerekirse, Gianpiero Piovani'nin (Sassuolo Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü) daha fazla oynamama izin vermesini isterdim. Ama bu yıl onun kişilik ve iletişim kurma şekli gibi özelliklerinden de çok şey öğrendim. Bu bir gelişim yılıydı" dedi.

Haberin Devamı

Eleonora Goldoniden transfer itirafı Galatasaray beni istedi

Goldoni, Galatasaray'la ilgili olarak, "Evet, somut bir şeyler vardı ama kulüp transferime izin vermedi. Sassuolo ile bir yıllık daha sözleşmem var. Bu yüzden geleceğimin kulübün vereceği karara bağlı olduğunu söyleyebilirim" sözlerini kullandı.

Eleonora Goldoniden transfer itirafı Galatasaray beni istedi

27 yaşındaki başarılı foutbolcu, 2022-2023 sezonunda Sassuolo formasını 9 maçta giydi. Eleonora Goldoni, bu süreçte rakip fileleri 2 kez havalandırma başarısı gösterdi. İtalyan oyuncu daha önce Inter ve Napoli gibi dev takımlarda da forma giydi. Tecrübeli forvet, İtalya Milli Takımı'nda da aktif olarak süre alıyor.