Dünyadan Futbol Mario Balotelli'den şaşırtan transfer kararı! Görüşmeler başladı, yeni adresi...

Mario Balotelli'den şaşırtan transfer kararı! Görüşmeler başladı, yeni adresi...

13.05.2023 - 12:09 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Adana Demirspor formasıyla attığı gollerle alkış toplayan İtalyan yıldız, sezon başında Sion'un yolunu tutmuştu. İsviçre ekibinden ayrılmayı planlayan Balotelli, sürpriz transfer kararı aldı. Tecrübeli golcünün talep ettiği rakamı duyurdular.

Mario Balotelliden şaşırtan transfer kararı Görüşmeler başladı, yeni adresi...

Süper Lig'de 2021-22 sezonunda Adana Demirspor formasıyla 23 gole katkı yapan Mario Balotelli, sezon başında Sion'a transfer oldu. İsviçre serüvenini noktalama kararı alan yıldız oyuncunun sürpriz bir tercih yapacağı ileri sürüldü.

Haberin Devamı

BONSERVİSİ 29.5 MİLYON EUROYU GÖRDÜ

Kariyerine İtalya'nın Lumezzane takımında başlayan Balotelli, 2006 yılında Inter altyapısına geçti. Geleceğin en büyük yetenekleri arasında gösterilen yıldız isim 2010 tarihinde 29.50 milyon euro karşılığında Manchester City'e transfer oldu. Gittiği takımlarda sık sık sorunlar yaşayan İtalyan yıldız ardından sırasıyla Milan, Liverpool, Nice, Marsilya, Brescia ve Monza formaları giymişti. 

Mario Balotelliden şaşırtan transfer kararı Görüşmeler başladı, yeni adresi...

ADANA DEMİRSPOR'DA 23 GOLE KATKI YAPTI

Adana Demirspor, geçtiğimiz yaz flaş bir transfer hamlesiyle Mario Balotelli'yi kadrosuna katmayı başarmıştı. Son olarak İtalya Serie B'de Monza forması giyen yıldız futbolcu, Türkiye'de sergilediği performansla yeniden dikkatleri çekti. Adana temsilcisi ile 2021-22 sezonunda toplam 33 maça çıkan Mario 19 gol, 4 asistle 23 gole katkı sundu.

Haberin Devamı

SION'A TRANSFER OLDU

Sezon başında Adana Demirspor'dan ayrılmaya karar veren deneyimli oyuncu, İsviçre Süper Ligi ekiplerinden Sion'a transfer oldu. Ligde forma giydiği 17 maçta 6 kez ağları havalandırdı. 

SÜRPRİZ TRANSFER İDDİASI

32 yaşındaki golcü için Romanya'da flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. GSP'de yer alan habere göre Rapid Bükreş, gelecek sezon için Mario Balotelli'yi kadrosuna katmak istiyor.

Mario Balotelliden şaşırtan transfer kararı Görüşmeler başladı, yeni adresi...

1 MİLYON EURO TALEP EDİYOR

Haberde, önümüzdeki yıl ligde şampiyonluk için güçlü kadro oluşturmak isteyen başkent ekibinin İtalyan yıldızı renklerine katmak üzere harekete geçtiği ileri sürüldü. Balotelli'nin menajeri ile kulüp arasındaki ilk görüşmenin gerçekleştirildiği de iddia edilirken, İtalyan golcünün transfer için 1 milyon euro talep ettiği belirtildi.