Basaksehir Emre Belözoğlu'ndan bir transfer daha! Bonservissiz yıldız İstanbul'a geliyor

Emre Belözoğlu'ndan bir transfer daha! Bonservissiz yıldız İstanbul'a geliyor

06.08.2023 - 18:00 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Rams Başakşehir'de transfer çalışmaları hız kazandı. Kadrosunu önemli isimlerle güçlendiren turuncu-lacivertlilerin, başarılı futbolcuyla da anlaşma sağladığı iddia edildi. 32 yaşındaki orta sahanın İstanbul'a geliş tarihi netlik kazandı.

Emre Belözoğlundan bir transfer daha Bonservissiz yıldız İstanbula geliyor

Emre Belözoğlu yönetimindeki Rams Başakşehir'de kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. İstanbul ekibinin bu doğrultuda orta saha kurgusuna yeni bir takviyede bulunmaya hazırlandığı öne sürüldü. Turuncu-lacivertlilerin, uzun süre Premier Lig'de forma giyen başarılı oyuncuyla anlaşmaya vardığı belirtildi.

Haberin Devamı

Rams Başakşehir'in teklifini kabul eden tecrübeli orta sahanın İstanbul'a geliş tarihi de belli oldu. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

BONSERVİSSİZ YILDIZLARLA ANLAŞMA SAĞLANDI

Emre Belözoğlu'nun raporu doğrultusunda transferde hareket eden Başakşehir, kadrosunu önemli isimlerle güçlendirdi. Turuncu-lacivertliler bu dönemde bonservisi elinde bulunan oyuncuları kadrosuna dahil etti.

Birleşik Arap Emirlikleri temsilcisi Khor Fakkan'dan ayrılan Mehdi Abeid, Rams Başakşehir'in ilk transferi oldu. Turuncu-lacivertliler, Cezayirli orta saha ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Mehdi Abeid'in güncel piyasa değeri 2 milyon euro.

Emre Belözoğlundan bir transfer daha Bonservissiz yıldız İstanbula geliyor

İstanbul ekibi, forvet hattına Polonyalı yıldız Krszystof Piatek'i dahil etti. 28 yaşındaki santrfor için herhangi bir bonservis bedeli ödenmedi. Turuncu-lacivertliler, Krszystof Piatek ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'den ayrılan Dimitris Pelkas da Rams Başakşehir'in yolunu tuttu. Yunan on numara, İstanbul ekibiyle 1+1 yıllık sözleşme konusunda el sıkıştı. Turuncu-lacivertlilerin kasasından bu transferde de herhangi bir bonservis bedeli çıkmadı.

Emre Belözoğlundan bir transfer daha Bonservissiz yıldız İstanbula geliyor

AYRILIKLAR ART ARDA

Rams Başakşehir'de sözleşmeleri sona eren isimlerle yollar ayrıldı. Turuncu-lacivertlilerde Caner Erkin, Lucas Biglia, Muharrem Öner, Alper Karaman ve Yağız Efe Erataman takıma veda eden isimler oldu.

Emre Belözoğlu'nun planları arasında yer almayan Ahmed Kutucu, Eyüpspor'a transfer oldu. Genç futbolcular Emre Kaplan, Shaocong Wu, Mert Çelik, Francis Nzaba, Muhammed Sarıkaya, Muhammet Arslantaş, Emre Karaal ve Bedirhan Özyürt kiralık olarak takıma veda etti.

LUKA MILIVOJEVIC'LE ANLAŞMA SAĞLANDI

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Emre Belözoğlu yönetimindeki Rams Başakşehir, Crystal Palace'tan ayrılan Luka Milivojevic ile her konuda anlaşma sağladı. Sırp orta sahanın resmi sözleşmeyi imzalamak ve sağlık kontrolleri için İstanbul'a yarın geleceği kaydedildi.

Emre Belözoğlundan bir transfer daha Bonservissiz yıldız İstanbula geliyor

32 yaşındaki oyuncu geride kalan sezonda Crystal Palace formasını 21 resmi maçta giydi. Luka Milivojevic bu müsabakalarda 1 gol atma başarısı gösterdi. Sırp orta sahanın güncel piyasa değeri 2 milyon euro.

Haberin Devamı

Radnicki altyapısında yetişen Luka Milivojevic daha sonra Rad Belgrad, Kızılyıldız, Anderlecht, Olimpiakos ve Crystal Palace formaları giydi. Crystal Palace, Luka Milivojevic için 2016-2017 sezonu devre arasında 15 milyon 100 bin euro bonservis bedeli ödedi. Sırbistan Milli Takımı'nda 39 maça çıkan Luka Milivojevic, 1 gol atma başarısı gösterdi.