Fenerbahçe Emre Mor: Elimden gelenin en iyisini yapacağım

Emre Mor: Elimden gelenin en iyisini yapacağım

03.07.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Emre Mor’a 3 yıllık sözleşme imzalattı. 24 yaşındaki futbolcu, “Çok gururluyum. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Benden büyük bir beklenti olduğunu biliyorum. Kendimi tanıyorum ve buna hazırım. Hedefimiz şampiyonluk” ifadelerini kullandı.

Emre Mor: Elimden gelenin en iyisini yapacağım

Şampiyonluğa odaklanan Fenerbahçe, Lincoln Henrique ve Bruma’dan sonra Emre Mor’u da resmen renklerine bağladı. Karagümrük forması altında gösterdiği performansla eski günlerine dönüş yapan 24 yaşındaki milli futbolcu üç yıllık sözleşmeye imza attı.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüz, Emre Mor’u kadrosuna kattı. 24 yaşındaki oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzalandı. Emre Mor’a ailemize hoş geldin diyor; Fenerbahçemiz ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz” denildi.

FBTV’ye açıklamalarda bulunan Emre Mor başarı sözü verdi. Yetenekli futbolcu, “Çok gururluyum, çok büyük bir camia olan Fenerbahçe’deyim. Burada başarılı olmak ve Fenerbahçe’ye katkı sağlamak istiyorum. Taraftarımıza şunu söyleyebilirim, elimden gelenin en iyisini yapacağım. Benden büyük bir beklenti olduğunu biliyorum. Ben kendimi tanıyorum ve buna hazırım. Hedefimiz şampiyonluk. Hem Süper Lig hem de Türkiye Kupası’nı kazanabilecek kaliteye sahibiz” dedi.

Haberin Devamı

Teknik Direktör Jorge Jesus’tan şimdiden bir şeyler öğrenmeye başladığını aktaran Emre, “Yeni bir oyuncuyum. Hocamızın mizacı sert görünse de sevecen bir yanı var. İşini, ne yaptığını bilen birisi. Taktik toplantılara girdiğimden şimdiden çok fazla şey öğrendim” diye konuştu.
Emre Mor, Karagümrük’te beraber çalıştığı teknik direktör Volkan Demirel’in kendisine çok destek olduğunu da söyledi. Yıldız futbolcu, “Volkan Demirel hoca geldikten sonra yaptığımız ilk toplantıda bana sezon sonunda Fenerbahçe’ye gideceğimi söyledi. Bana bu doğrultuda inanılmaz yardımcı oldu. Onu tanıdığım için çok mutluyum. Çok iyi bir insan” ifadelerini kullandı.

Jesus tebrik etti

Teknik Direktör Jorge Jesus, FBTV’deki canlı yayına katılarak Emre Mor’a sürpriz yaptı. Portekizli hoca, 3 yıllık sözleşme imzalayan genç yıldızı kutladıktan sonra bahçedeki yürüyüşüne devam etti.

Baki: Kolay bir transfer olmadı

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Emre Mor’u transfer edebilmek için yoğun çaba harcadıklarının altını çizdi.

Baki, “Son sezonunda Emre Mor’un olgun bir dönem geçirdiğini düşünüyorum. Kolay bir transfer olmadı. Emre’yi yeniden coşkulu bir şekilde futbola döndüren eski kaptanımız Volkan Demirel’e teşekkür ederim. İyi ki Fatih Karagümrük gibi bir camiayla ve Volkan Demirel gibi bir hocayla yolu kesişti. Artık farklı bir şekilde yaşadığından bahsetti. Kendisinin hedefi, yeniden milli takım” dedi.

Haberin Devamı