Fenerbahçe Fenerbahçe'de yeni transfer Emre Mor ilk kez oynadı! Kalecinin hatası damga vurdu

Fenerbahçe'de yeni transfer Emre Mor ilk kez oynadı! Kalecinin hatası damga vurdu

02.07.2022 - 21:10 | Son Güncellenme:

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de Dinamo Kiev mücadelesi hazırlıkları devam ediyor. Sarı-lacivertlilerde yoğun geçen kamp döneminde Avusturya etabında Partizan'la karşı karşıya gelindi. Karşılaşmaya kaleci hatası damga vururken, Emre Mor ilk kez Fenerbahçe forması giydi. İşte detaylar...

Fenerbahçede yeni transfer Emre Mor ilk kez oynadı Kalecinin hatası damga vurdu

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Dinamo Kiev'le eşleşen Fenerbahçe'de hazırlık maçları devam ediyor. İstanbul'da üst üste 3 hazırlık maçı yapan sarı-lacivertliler, Avusturya kampının ikinci gününde Partizan'la karşı karşıya geldi. Mücadelede Emre Mor da forma şansı buldu. Öte yandan Partizan kalecisinin hatası maça damga vurdu. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

TRİBÜNLER DOLDU

Fenerbahçe'nin Avusturya kampında oynadığı ilk hazırlık maçına taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Sarı-lacivertli taraftarlar, Merkur Arena'daki müsabakada tribünlerin büyük çoğunluğunu doldurdu. Mücadele öncesi ve maç devam ederken tribünlerde takıma destek tezahüratları yapıldı.

Fenerbahçede yeni transfer Emre Mor ilk kez oynadı Kalecinin hatası damga vurdu

YENİ TRANSFERLER YİNE 11'DE

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, sarı-lacivertlilerin sezon başında kadrosuna kattığı Lincoln Henrique ve Armindo Bruma'yı Partizan maçında da ilk 11'de sahaya sürdü. İki oyuncu İstanbul'daki ilk etap çalışmalarında oynanan Shkupi, Tirana ve Al-Shamal müsabakalarına da ilk 11'de başlamıştı.

OYUNCULARINI TRİBÜNE GÖNDERDİ

Portekizli teknik adam karşılaşma öncesi alkışlanan bir harekete imza attı. Tecrübeli çalıştırıcı hava sıcaklığının çok olması nedeniyle yedek bekleyen oyuncularını güneşten korunmaları için tribüne gönderdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede yeni transfer Emre Mor ilk kez oynadı Kalecinin hatası damga vurdu

KALECİDEN BÜYÜK HATA, GOLLE BAŞLADI

Karşılaşmanın ilk anlarına Fenerbahçe oldukça baskılı başladı. Sarı-lacivertlilerde Enner Valencia ve Armindo Bruma'nın baskısı golü getirdi. Müsabakanın 2'nci dakikasında Partizan kalecisi Nemanja Stevanovic'in topu ayağıyla oyuna sokmak istediği anda Enner Valencia araya girdi. Meşin yuvarlağı önünde bulan Ekvadorlu kaleci, boş kaleye oldukça kolay bir gol attı.

Fenerbahçede yeni transfer Emre Mor ilk kez oynadı Kalecinin hatası damga vurdu

ALTAY'DAN ŞIK KURTARIŞ

Mücadelenin 7'nci dakikasında Partizan etkili geldi. Sırp temsilcisinde Natcho orta sahada buluştuğu topu ceza sahası yayı üzerinden Fenerbahçe kalesine gönderdi. Sarı-lacivertlilerin tecrübeli file bekçisi Altay Bayındır, meşin yuvarlağı son anda kornere çeldi.

BRUMA VURDU, KALECİ KORNERE ÇELDİ

Karşılaşmanın 20'nci dakikasında Fenerbahçe'de Bruma gole yaklaştı. Sarı-lacivertlilerde Bright Osayi Samuel'in sağ kanattan yaptığı ortada Enner Valencia topa dokunamadı. Ceza sahasında arka tarafa açılan topta Armindo Bruma kaleyi yokladı. Bruma'nın vuruşunda Partizan kalecisi Nemanja Stevanovic başarılı bir kurtarışa imza attı.

VALENCİA VE NATCHO TARTIŞTI

Müsabakanın 22'nci dakikasında saha alanı karıştı. Sarı-lacivertlilerde Enner Valencia rakip ceza sahasında rakibine faul yaptıktan sonra yerde kaldı. Natcho yerde yatan rakibinin elinden topu almak istedi ve oyun alanında tansiyon yükseldi. Bruma ve diğer oyuncuların müdahalesi sonrası oyun kaldığı yerden devam etti.

Haberin Devamı

EMRE MOR İLK KEZ OYUNDA

Fenerbahçe'nin transferini açıkladığı Emre Mor, Partizan maçıyla birlikte ilk kez sarı-lacivertli formayı giydi. Tecrübeli futbolcu müsabakanın 63'üncü dakikasında oyuna dahil oldu. Jorge Jesus, Emre Mor'un yanı sıra İrfan Can Kahveci, Serdar Dursun, Dimitris Pelkas ve Ertuğrul Çetin'i de oyuna sürdü. Miha Zajc, Lincoln Henrique, Armindo Bruma, Altay Bayındır ve Enner Valencia kenara geldi.

JESUS'TAN ROSSİ'YE UYARI

Fenerbahçe'de değişikliklerin yapıldığı sırada Jorge Jesus, Diego Rossi'yi kenara çağırdı. Portekizli teknik adam oyuncusuna taktik konusunda bilgiler verdi.

Fenerbahçede yeni transfer Emre Mor ilk kez oynadı Kalecinin hatası damga vurdu

TARAFTARLAR SAHAYA GİRDİ

Fenerbahçe ile Partizan arasındaki mücadelenin son düdüğünün ardından tribünde bulunan bazı taraftarlar sahaya girdi. Fenerbahçe forması bulunan taraftarları güvenlik güçleri kenara aldı. Sarı-lacivertlilerin Portekizli çalıştırıcısı Jorge Jesus da taraftarları dışarı çıkarmak konusunda uyarılarda bulundu.

Haberin Devamı

Fenerbahçede yeni transfer Emre Mor ilk kez oynadı Kalecinin hatası damga vurdu

TRİBÜNLERİ SELAMLADI

Tüm taraftarların saha dışına alınmasının ardından Jorge Jesus tüm oyuncularını bir araya topladı. Fenerbahçeli futbolcular tribünde bulunan taraftarları selamlamaya gitti.

Fenerbahçede yeni transfer Emre Mor ilk kez oynadı Kalecinin hatası damga vurdu

SIRADAKİ RAKİPLER

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, kısa süre sonra iki hazırlık maçı daha yapacak. Sarı-lacivertliler ilk olarak Avusturya'da Fehervar ile karşı karşıya gelecek. Süper Lig devi 10 Temmuz'da ise Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'le özel maçta rakip olacak.

Messi'nin Paris Saint-Germain formasıyla en klas anları

Yazarlar