Fenerbahçe Enner Valencia'dan Fenerbahçe yorumu! 'En iyi başlangıcımı yaptım'

Enner Valencia'dan Fenerbahçe yorumu! 'En iyi başlangıcımı yaptım'

23.09.2022 - 18:17 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin Ekvadorlu golcüsü Enner Valencia, milli takım kampında açıklamalarda bulundu.

Enner Valenciadan Fenerbahçe yorumu En iyi başlangıcımı yaptım

Enner Valencia, Ekvador Milli Takımı'nın Suudi Arabistan'la oynayacağı hazırlık maçı öncesi soruları cevapladı. Fenerbahçe'nin yıldızı ilk olarak Katar'da düzenlenecek Dünya Kupası'nı değerlendirdi. Ekvadorlu santrfor, "Bu tür fırsatlara sahip olmak için çocukluğumuzdan beri çalışıyoruz. Ve şimdi buradayız ve bu fırsatı değerlendirmek zorundayız. Hep burada olmanın hayalini kuruyoruz. Tüm dünya bizi izliyor olacak. Sportif açıdan olduğu kadar psikolojik açıdan da iyi hazırlanmak zorundayız. Çünkü zihinsel anlamda çok zorlu maçlar bizi bekliyor olacak" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Brezilya'da düzenlenen 2014 Dünya Kupası'nı değerlendiren Enner Valencia, "O dönem Dünya Kupası'nın en genç oyuncularından biriydim (24 yaş). Öğrendiğim her şeyi gençlere aktarmaya çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

Suudi Arabistan'la oynanacak karşılaşma hakkında konuşan Ekvadorlu oyuncu, "Diğer maçlar gibi bu maçta zor geçecek. Zor bir takımla karşılaşacağız. Katar'daki milli takımlarla benzerlikleri olacak bir rakip. Hepimiz için güzel bir hazırlık maçı olacak. İnşallah iyi oynar ve kazanırız" dedi.

Fenerbahçe'nin bu sezon oynadığı futbolu yorumlayan Enner Valencia, "Şüphesiz sadece goller nedeniyle değil aynı zamanda teknik direktör ve takım arkadaşlarımın yardımlarıyla en iyi başlangıcımı yaptım. Gerçek şu ki, Fenerbahçe'de harika zaman geçiriyorum" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

32 yaşındaki oyuncu bu sezon sarı-lacivertli formayla 11 müsabakada şans buldu. Enner Valencia bu süreçte rakip fileleri 8 kez havalandırdı. Ekvadorlu oyuncu takım arkadaşlarına 2 asist yapma başarısı gösterdi.