Beşiktaş Erdal Torunoğulları: Balotelli ile anlaştık, Şenol Güneş istemedi

Erdal Torunoğulları: Balotelli ile anlaştık, Şenol Güneş istemedi

24.09.2023 - 15:14 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ta uzun dönem yöneticilik yapan Erdal Torunoğulları, gündeme bomba gibi düşen bilgiler aktardı. Torunoğulları, Cengiz Ünder, Çağlar Söyüncü, Sergen Yalçın ve Balotelli hakkındaki sözleri dikkat çekti.

Erdal Torunoğulları: Balotelli ile anlaştık, Şenol Güneş istemedi

Beşiktaş'ta bir önceki yönetimde görev yapan Erdal Torunoğulları siyah-beyazlı gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Atakan Kurt’un Youtube kanalına katılan Torunoğulları, Cengiz Ünder, Çağlar Söyüncü, Sergen Yalçın ve Balotelli hakkında gündeme bomba gibi düşen bilgiler aktardı.

Haberin Devamı

"ORKUN KÖKÇÜ ÇOK İYİ BEŞİKTAŞLIDIR"
Geçen sezon Feyenoord ile şampiyonluğa ulaşan ve adı sık sık Beşiktaş ile anılan milli futbolcu Orkun Kökçü'ye değinen Torunoğulları “Orkun iyi Beşiktaşlıdır ama dünyadaki her takımda oynayacak bir seviyede. Keşke alma şansımız olsaydı. Ama onun çok başka seviyelere çıkması lazım.” ifadeleriyle dile getirdi.

NECİP UYSAL: NE KADAR İNDİRİM GEREKİYORSA YAP
“Bırakmam Seni' kampanyasında maaşında indirime giden tek futbolcu Necip Uysal oldu. Kendisini aradım, bana 'Erdal Abi, bana rakam sormana gerek yok. Siz gidicisiniz, Beşiktaş bizim. Ne kadar indirim gerekiyorsa yap.' dedi.”

'CENGİZ VE ÇAĞLAR GELSEYDİ 10 SENE RAHATTIK'
“Cengiz Ünder ve Çağlar Söyüncü ile de anlaşma noktasına gelmiştik. Çağlar kendisi de dedi ‘Abi Türkiye’de beni ilk sen fark ettin’ dedi. Sonra olmadı. Başkan Fikret Orman, düşünelim dedi o dönem. Beşiktaş’a gelselerdi 10 sene rahattık.”

Haberin Devamı

'SERGEN HOCANIN ÇEVRESİ BENDEN ÇOK HOŞLANMIYORDU'
“Sergen Hoca ile benim bir sorunum olmadı. Ama çevresi benden çok hoşlanmıyordu. Çok konuşmaya gerek de yok ama aramız Rosier transferinden sonra tamamen koptu.

'BALOTELLI'Yİ ŞENOL GÜNEŞ İSTEMEDİ'
“Balotelli ile iki defa anlaştım. Adamlar üçüncü de uzak durdu benden. Şenol hoca döneminde anlaştık, hoca istemedi. Sergen hoca döneminde de anlaştık, o da olmadı. Hocanın almaması belki de iyi oldu o hareketten sonra. Benim göremediğimi hoca gördü.”