Galatasaray Erden Timur'dan transfer ve Icardi açıklaması! 'Uçak bile göndermiştik'

Erden Timur'dan transfer ve Icardi açıklaması! 'Uçak bile göndermiştik'

21.07.2023 - 12:21 | Son Güncellenme:

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, stat ismi için gerçekleştirilen sponsorluk anlaşmasında önemli açıklamalarda bulundu. Transfer konusuna değinen Timur, Icardi'de yaşanan sürece de değindi. İşte detaylar...

Galatasaray'ın stat isim sponsorluğu anlaşması için imza töreni düzenlendi. Stadyumunun adının resmen değiştiği törende duyurulurken Erden Timur, transferler hakkında konuştu.

Haberin Devamı

STADYUMUN YENİ İSMİ BELLİ OLDU

Galatasaray yeni stadyum için sponsorluk anlaşmasını resmen imzaladı. Nef Stadyumu olarak anılan stadyumun adı Rams Stadyumu oldu. Önümüzdeki sezondan itibaren beş yıl boyunca bu isimle anılacak.

Erden Timurdan transfer ve Icardi açıklaması Uçak bile göndermiştik

Sarı - kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek ile başkan vekili Erden Timur da düzenlenen basın toplantısında yer aldı.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Erden Timur, transferlerle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

FRED VE SABİTZER SORUSUNA YANIT

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Fred ve Sabitzer ile ilgili gelen transfer sorusuna, "Fred ve Sabitzer ile ilgili görüşmemiz olmadı. Listemizde varlardı ama girişimimiz olmadı." şeklinde yanıt verdi.

Erden Timurdan transfer ve Icardi açıklaması Uçak bile göndermiştik

TRANSFER MÜJDESİ

Haberin Devamı

Yakın zaman içerisinde bitmesini bekledikleri transferi de duyuran Erden Timur, "Bugün yarın bitmesini beklediğimiz transfer var. Şu an gelecek oyuncular ilk turda oynayacak durumda değil." dedi.

ICARDİ AÇIKLAMASI

Galatasaray'ın kadrosuna katmak için gün saydığı Icardi'nin durumuna da değinen Erden Timur, "Mauro Icardi transferi için uçağı bile göndermiştik. Sağlık konusu olmasaydı, ne zaman geleceği belliydi. 10-15 günlük bir gecikme olacak. Bu da Icardi açısından haklı bir gerekçe. Bu yüzden gecikecek." açıklamasını yaptı.