Turkish Airlines Euroleague Ergin Ataman sonrası Anadolu Efes'in yeni başantrenörü belli oldu! Anlaşma sağlandı

Ergin Ataman sonrası Anadolu Efes'in yeni başantrenörü belli oldu! Anlaşma sağlandı

11.06.2023 - 12:50 | Son Güncellenme:

Panathinaikos'la anlaşan Ergin Ataman sonrası Anadolu Efes, başantrenör arayışlarında son aşamaya geldi. Basketbol Süper Ligi'nde finale yükselmeyi başaran lacivert-beyazlıların yeni sezonda başantrenörlük koltuğuna oturacak isim de belli oldu. İşte detaylar...

Ergin Ataman sonrası Anadolu Efesin yeni başantrenörü belli oldu Anlaşma sağlandı

Basketbol Süper Ligi’nde yarı final serisinde Fenerbahçe Beko’yu 3-1’le geçerek finale yükselen Anadolu Efes, bir yandan şampiyonluk mücadelesi verirken diğer yandan da gelecek sezonun çalışmalarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Ergin Ataman'ın Panathinaikos ile anlaşmasınına ardından başantrenör arayışlarına başlayan lacivert-beyazlı ekip, aradığı ismi buldu.

SEZON SONUNDA AYRILIYOR

Turkish Airlines EuroLeague’de bu sezonu hayal kırıklığı ile noktalayan Anadolu Efes'te bir dönem sona eriyor. Yunan devi Panathinaikos ile anlaşmaya varan başantrenör Ergin Ataman, sezon sonunda lacivert-beyazlı ekibe veda edecek.

Ergin Ataman sonrası Anadolu Efesin yeni başantrenörü belli oldu Anlaşma sağlandı

BAŞANTRENÖR İDDİALARI

Ergin Ataman'ın kararı sonrası arayışlara başlayan Anadolu Efes'te ilk olarak Pablo Laso gündeme gelmiş ancak tecrübeli koç ile anlaşma sağlanamamıştı. Sonrasında ise Anadolu Efes için Erdem Can, Xavi Pascual ve Ioannis Sfairopoulos iddiaları gündeme gelmişti.

YENİ BAŞANTRENÖR BELLİ OLDU

Eurohoops'un haberine göre Anadolu Efes sezon sonunda Ergin Ataman’ın ayrılığıyla birlikte başantrenörlük görevini Türk Telekom'la başarılı bir sezon geçiren Erdem Can’a teslim edecek.

Haberin Devamı

İKİ YILLIK SÖZLEŞME

Bu sezon Türk Telekom ile EuroCup’ta finale yükselen ve aynı zamanda organizasyonda yılın koçu seçilen Erdem Can, Anadolu Efes ile iki yıllık sözleşme imzalayacak.

Ergin Ataman sonrası Anadolu Efesin yeni başantrenörü belli oldu Anlaşma sağlandı

Erdem Can yönetimindeki Türk Telekom, Basketbol Süper Ligi’nde ise normal sezonu lider tamamlamıştı. Başkent ekibi yarı final serisinde ise Pınar Karşıyaka karşısında 3-1’le elendi.