İngiltere Premier Lig Erik ten Hag'dan fikstür tepkisi! 'Bu çok büyük bir yük'

Erik ten Hag'dan fikstür tepkisi! 'Bu çok büyük bir yük'

29.09.2023 - 19:43 | Son Güncellenme:

Sakatlık problemleriyle boğuşan Manchester United'da teknik direktör Erik ten Hag, fikstüre tepki gösterdi.

Erik ten Hagdan fikstür tepkisi Bu çok büyük bir yük

Premier Lig devlerinden Manchester United'da son dönemde yaşanan üst üste sakatlıklar sonrası Erik ten Hag suskunluğunu bozdu. Tecrübeli teknik direktör, son olarak Lisandro Martinez'in sakatlanmasının ardından dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Dünya Kupası nedeniyle sezon başında daha az ara verdiklerini belirten Erik ten Hag, "Geçen sezonun ortasında Dünya Kupası vardı, dolayısıyla daha uzun bir sezon oldu. FA Cup ve ardından Milletler Ligi'nde daha uzun bir sezon oynamak zorunda kaldık, bu yüzden aramız daha kısa oldu" dedi.

Oyuncuların yoğunlaşan fikstür nedeniyle zorlandığını vurgulayan Hollandalı futbol adamı, "Her seferinde fikstür genişliyor. Oyuncuların üzerindeki yük çok fazla, bu çok büyük bir yük" ifadelerini kullandı.

Futbolcuların sakatlanmasını artan maç takvimine bağlayan Erik ten Hag, "Diğer meslektaşlarım da buna dikkat çekti, ben de öyle ama fikstür genişlemeye devam ediyor. Oyuncular artık bu aşırı yükle başa çıkamıyor ve birçok takımda da bunu görüyorsunuz" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Manchester United'da son dönemde sakatlanan isimler şu şekilde: Tyrell Malacia, Amad Diallo, Kobbie Mainoo, Luke Shaw, Aaron Wan-Bissaka, Lisandro Martinez.

Yazarlar