İngiltere Premier Lig Erling Haaland'dan Real Madrid cevabı! 'Asla bilemeyiz'

Erling Haaland'dan Real Madrid cevabı! 'Asla bilemeyiz'

06.03.2024 - 18:09 | Son Güncellenme:

Manchester City'nin yıldızı Erling Haaland, Real Madrid ile ilgili soruyu cevapladı.

Erling Haalanddan Real Madrid cevabı Asla bilemeyiz

Pep Guardiola yönetimindeki Manchester City'nin yıldız futbolcusu Erling Haaland, Real Madrid ile anılmasına dair soruya cevap verdi.

Haberin Devamı

Norveçli santrfor hakkında çıkan transfer haberlerinin hatırlatılmasının ardından, "Manchester City'de gerçekten çok mutluyum. Şimdi bir şey söylesem, yarın manşetlerde olacak. Yarının ne getireceğini asla bilemeyiz ama ben mutluyum. Bunu yazın bence" ifadelerini kullandı.

Erling Haaland bu sezon Manchester City formasını 31 resmi maçta terletti. Tecrübeli santrfor bu müsabakalarda 28 gol sevinci yaşadı. Erling Haaland aynı dönemde 6 asist üretti.

Erling Haaland'ın Manchester City ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. 23 yaşındaki santrforun güncel piyasa değeri 180 milyon euro.

Bryne altyapısında yetişen Erling Haaland daha sonra Molde, RB Salzburg ve Borussia Dortmund'da oynadı. Manchester City, 2022-2023 sezonu başında Erling Haaland için 60 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Haberin Devamı

Erling Haaland, Norveç Milli Takımı'nda 29 karşılaşmada şans buldu. 23 yaşındaki forvet bu mücadelelerde 27 kez rakip fileleri havalandırdı.

Yazarlar