Dünyadan Futbol Erol Bulut'tan transfer cevabı! 'Sadece bir tane değil bence'

Erol Bulut'tan transfer cevabı! 'Sadece bir tane değil bence'

07.08.2023 - 19:18 | Son Güncellenme:

Cardiff City Teknik Direktörü Erol Bulut, Carabao Cup'ta oynayacakları Colchester müsabakası öncesi açıklamalarda bulundu.

Erol Buluttan transfer cevabı Sadece bir tane değil bence

İngiltere Championship ekiplerincen Cardiff City'nin teknik direktörü Erol Bulut gündemi değerlendirdi. İngiltere'de 1 Eylül'de sona erecek transfer dönemi öncesi iki ya da üç transfer yapmak istediklerini belirten Erol Bulut'un açıklamaları ses getirdi.

Haberin Devamı

Colchester ile çarşamba günü oynanacak Carabao Cup müsabkası öncesi 2-3 transfer yapabileceklerini belirten 48 yaşındaki teknik direktör, "Lig kupası maçından önce yeni oyuncular olabilir. Sadece bir tane değil bence" diye konuştu.

"Transfer dönemi kapanmadan önce kaç transfer yapmak istersiniz" sorusuna Erol Bulut, "İki ya da üç" cevabını verdi. Erol Bulut yönetimindeki Cardiff City, Championship'in ilk haftasında Leeds United ile oynadığı maçtan 2-2'lik beraberlikle ayrılmıştı.

Erol Buluttan transfer cevabı Sadece bir tane değil bence

DİKKAT ÇEKEN TRANSFERLER

Erol Bulut yönetimindeki Cardiff City, transfer döneminde kadrosunu dikkat çeken isimlerle güçlendirdi. West Bromwich Albion'dan Karlan Grant'ı kiralayan Cardiff City aynı zamanda Josh Bowler ve Ike Ugbo'yu da geçici olarak transfer etti.

Haberin Devamı

Reading'den Yakou Meite'yi renklerine bağlayan Cardiff City, Sivasspor'dan Dimitrios Goutas'ın yanı sıra Nice'den ayrılan Aaron Ramsey'le de sözleşme imzaladı.