Pendikspor Osman Özköylü'den Bafetimbi Gomis cevabı! 'Adrien Silva transferinden vazgeçtik'

Osman Özköylü'den Bafetimbi Gomis cevabı! 'Adrien Silva transferinden vazgeçtik'

07.08.2023 - 18:28 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'in yeni ekiplerinden Pendikspor'un teknik direktörü Osman Özköylü açıklamalarda bulundu. Bafetimbi Gomis transferine dair konuşan Osman Özköylü, Adrien Silva transferinden vazgeçtiklerini duyurdu.

Osman Özköylüden Bafetimbi Gomis cevabı Adrien Silva transferinden vazgeçtik

Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü transfer çalışmalarına dair açıklamalarda bulundu. Galatasaray'dan ayrılan Bafetimbi Gomis'i gündemlerine aldıklarını belirten tecrübeli teknik direktör, Adrien Silva transferinin karşılıklı problemler nedeniyle gerçekleşmediğini belirtti.

Haberin Devamı

Radyospor'a konuk olan Osman Özköylü, Süper Lig'deki hedeflerinden bahsetti: "Süper Lig'de olduğumuz için hem keyifli hem de mutluyum. Bu ligde kalıcı olmak istiyoruz. Bizim için öncelikli hedef bu ligde kalıcı olmak. İlk yılımızda hedefimiz net olarak lige kalmak."

Pendikspor'un 4-5 transfer yapacağını vurgulayan Osman Özköylü, "Transfer çalışmalarımız devam ediyor. 4-5 tane takviye yapacağız. Ne yazık ki konuştuğumuz her oyuncu yüksek ücretler istiyor. Suudi Arabistan faktörünü de göz önünde bulunduruyorlar" diye konuştu.

Osman Özköylüden Bafetimbi Gomis cevabı Adrien Silva transferinden vazgeçtik

Süper Lig'deki ilk maçlarını Ümraniye'de oynayacaklarını belirten Osman Özköylü, "Ligde ilk 2 iç saha maçımızı Ümraniye Stadyumu'nda oynayacağız, sonrasında stadyumumuza geçeceğiz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Adrien Silva transferinin imza aşamasında gerçekleşmediğini vurgulayan tecrübeli teknik direktör, "Adrien Silva ile prensipte anlaştık, kendisi İstanbul'a geldi. Fakat sonrasında çeşitli bahaneler üreterek geri gelmedi. Silva ile karşılıklı problem yaşadık, biletlerini aldığımız tarihte gelmediği için transferden vazgeçtik" açıklamasını yaptı.

Osman Özköylüden Bafetimbi Gomis cevabı Adrien Silva transferinden vazgeçtik

Boca Juniors'tan Oscar Romero ile sözleşme imzaladıklarını dile getiren Osman Özköylü, "Boca Juniors'dan Oscar Romero ile anlaşma yapıldı, imzalar atıldı, oyuncunun biletleri alındı. Oscar Romero yarın İstanbul'da olacak" ifadelerini kullandı.

Osman Özköylü son olarak, "Bafetimbi Gomis, Modeste ve Scott Wright'ın transferleri maliyetleri sebebiyle olmadı" dedi.

Yazarlar