Galatasaray Eski Fenerbahçeli, Galatasaray yolunda! Ters köşe transfer hamlesi

Eski Fenerbahçeli, Galatasaray yolunda! Ters köşe transfer hamlesi

06.01.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da kurmayların ara transfer dönemi için sürpriz bir hamlede bulunmaya hazırlandığı öne sürüldü. Sarı-kırmızılıların, Fenerbahçe'nin eski yıldızı için harekete geçtiği aktarıldı.

Eski Fenerbahçeli, Galatasaray yolunda Ters köşe transfer hamlesi

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar ara transfer dönemi için çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılıların bu doğrultuda sürpriz bir hamlede bulunacağı öne sürüldü.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen tecrübeli forveti renklerine bağlamak istediği belirtildi. Sabah'ın haberine göre; Cedric Bakambu ile Halil Dervişoğlu'ndan beklenen verimi alamayan Galatasaray, Mame Thiam için harekete geçti.

Sarı-kırmızılıların, sezon sonunda Kayserispor ile sözleşmesi bitecek tecrübeli futbolcu için ara transfer döneminde teklifte bulunacağı aktarıldı.

Eski Fenerbahçeli, Galatasaray yolunda Ters köşe transfer hamlesi

Mame Thiam bu sezon Kayserispor'da 17 maça çıktı. 31 yaşındaki santrfor bu mücadelelerde 11 gol sevinci yaşadı. Mame Thiam aynı süreçte 2 asist üretti.

Mame Thiam'ın Kayserispor ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Senegalli forvetin güncel piyasa değeri 2 milyon 800 bin euro.

Sassuolo altyapısında yetişen Mame Thiam daha sonra Inter, AS Avellino, Südtirol, Virtus Lanciano, Zulte Waregem, PAOK, Empoli, Esteghlal, Ajman Club, Kasımpaşa ve Fenerbahçe formaları giydi. Kayserispor, 2021-2022 sezonu başında 1 milyon 500 bin euro ödeyerek tecrübeli forveti renklerine bağladı.

Haberin Devamı

31 yaşındaki santrfor, Senegal Milli Takımı'nda 4 maçta forma şansı buldu.

Yazarlar