Fabian Torres

Fabian Torres

spor@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Beşiktaş’ın Trabzonspor karşısında Hüseyin Avni Aker Stadı’nda ortaya koyduğu kısır futbol Kara Kartallar’ı Play - Off’un en zayıf takımı haline getirdi.
Şenol Güneş’in öğrencileri gerek maçın başlangıcında, gerekse sonunda Beşiktaş’tan daha istekli bir oyun ortaya koydu. Adriano, Colman, Altıntop son vuruşlarda daha becerikli olsalardı maç 1-0’dan daha net bir sonuçla bitebilirdi.
Beşiktaş sürekli olarak takım oyunundan uzak bireysel becerilerle gol atmaya çalıştı. Egemen’in iyi bir oyun çıkardığı karşılaşmada belki de Kartallar’da göze çarpan tek oyuncuydu. Beşiktaş’ın bu oyunundan sonra takımda çok şeylerin değişmesi gerektiğinin altını çizmek gerek. Havutçu’nun Carvalhal’i gönderdikten sonra takıma yeni bir ruh getireceğini düşünen yöneticiler şimdilik maalesef yanılmış durumdalar. Takım Portekizli hocanın gidişinden sonra çıktığı karşılaşmalarda hiçbir beceri gösteremedi. Bu da acele acele yapılan bu değişimin takıma olumlu yansımadığının bir göstergesi.
Trabzonspor bu galibiyetle ligde 3.’lük konumuna geldi. Avrupa kupalarına direkt gitmeyi planlayan iki takımdan Trabzonspor hem oyunu ile hem de puanı ile Beşiktaş’ın önüne geçti. Tayfur Havutçu böyle devam ederse maalesef Kartallar’ın Avrupa’ya gitme hayallerinin giderek azalacağını söylemek isterim.