ING Basketbol Süper Ligi Fenerbahçe Beko, Ergin Ataman'ın yıldızını kapıyor! Yıllık 1.5 milyon euro teklif

Fenerbahçe Beko, Ergin Ataman'ın yıldızını kapıyor! Yıllık 1.5 milyon euro teklif

25.06.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Dimitris Itoudis yönetimindeki Fenerbahçe Beko, gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-lacivertlilerin bu doğrultuda gündemine Panathinaikos forması giyen yıldız oyuncuyu aldığı iddia edildi.

Fenerbahçe Beko, Ergin Atamanın yıldızını kapıyor Yıllık 1.5 milyon euro teklif

Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Fenerbahçe Beko'da gelecek sezon adına transfer çalışmaları hızlandırıldı. Dimitris Itoudis yönetimindeki sarı-lacivertlilerin dikkat çeken bir yıldızı gündemine aldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Beko'nun Panathinaikos'ta forma giyen 25 yaşındaki basketbolcuya yıllık 1 milyon 500 bin euroluk maaş önerisi bulunan kontrat teklif ettiği aktarıldı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

KOSTAS ANTETOKOUNMPO, PANATHINAIKOS'TA

Fenerbahçe Beko'da gelecek sezon adına ilk ayrılık Kostas Antetokounmpo oldu. Sarı-lacivertlilerden ayrılan Kostas Antetokounmpo, Ergin Ataman'ın başına geçtiği Panathinaikos'a transfer oldu.

Fenerbahçe Beko, Ergin Atamanın yıldızını kapıyor Yıllık 1.5 milyon euro teklif

Panathinaikos, 25 yaşındaki basketbolcuyla 2 yıllık sözleşme imzaladı. NBA'de 2018'de Philadelphia 76ers tarafından draft edilen Kostas Antetokounmpo, Dallas Mavericks ve Los Angeles Lakers formaları giymişti. Başarılı baskeybolcu, Avrupa'da da daha önce ASVEL'de oynamıştı.

Haberin Devamı

İSMET AKPINAR'A VEDA EDİLDİ

Fenerbahçe Beko'da gelecek sezon kadroda düşünülmeyen isimlerden İsmet Akpınar'la da vedalaşıldı. Sarı-lacivertliler, takımda 2 yıldır oynayan başarılı basketbolcuyla yollarını ayırdı.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Fenerbahçe Beko’nun 2021-22 ve 2022-23 sezonu kadrolarında yer alan sporcumuz İsmet Akpınar ile yollarımız ayrılmıştır. Fenerbahçe Ailesi'ne verdiği katkılardan dolayı İsmet Akpınar’a teşekkür eder, kariyerinin yeni döneminde kendisine başarılar dileriz" denildi.

NICK CALATHES'E KANCA

Yunanistan basınından Sport24'ün haberine göre; Ergin Ataman'ın yeni takımı Panathinaikos, Fenerbahçe Beko'daki geleceği belirsizliğini koruyan Nick Calathes'i gündemine aldı.

Fenerbahçe Beko, Ergin Atamanın yıldızını kapıyor Yıllık 1.5 milyon euro teklif

Sarı-lacivertlilerdeki geleceği henüz netlik kazanmayan Nick Calathes'in Panathinaikos'un yakın takibinde olduğu aktarıldı. Panathinaikos altyapısında yetişen Nick Calathes daha sonra Lokomativ Kuban, Memphis Grizzlies, Barcelona ve Fenerbahçe Beko formaları giymişti.

DIMITRIS MORAITIS HAMLESİ

Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos, Kostas Antetokounmpo'un ardından bir yıldızı daha kadrosuna kattı. Yunanistan temsilcisi, 24 yaşındaki oyun kurucu Dimitris Moraitis ile anlaşma sağladı. Panathinaikos, Dimitris Moraitis ile 3 yıllık kontrat imzaladı.

Fenerbahçe Beko, Ergin Atamanın yıldızını kapıyor Yıllık 1.5 milyon euro teklif

F.BAHÇE BEKO'DAN SÜRPRİZ KANCA

Yunanistan basınından Sport24'te yer alan habere göre; Dimitris Itoudis yönetimindeki Fenerbahçe Beko, Panathinaikos forması giyen Georgios Papagiannis'e kanca attı.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerin, 25 yaşındaki pivotla görüşmelere başladığı aktarıldı. Georgios Papagiannis'i kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe Beko'nun tecrübeli oyuncuya yıllık 1 milyon 500 bin euroluk bir kontrat sunduğu vurgulandı. Sarı-lacivertlilerin, Georgios Papagiannis'e sunduğu kontratın bir yıldan fazla sürelik olduğu belirtildi.

Fenerbahçe Beko, Ergin Atamanın yıldızını kapıyor Yıllık 1.5 milyon euro teklif

Phoenix Suns'ın 2016'da draft ettiği ve daha sonra Sacramento Kings'e takasladığı Georgios Papagiannis, Portland Trailblazers forması da giydi.