Fenerbahçe Twente'nin yıldızına Fenerbahçe ve Beşiktaş kancası! Fulham da devrede

Twente'nin yıldızına Fenerbahçe ve Beşiktaş kancası! Fulham da devrede

24.06.2023 - 21:32 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe ve Beşiktaş, gelecek sezon transfer planlamaları için çalışmalara başladı. İki ezeli rakip, Premier Lig ekibi Fulham'ın da gündeminde olan Twente'nin yıldızına kancayı taktı.

Twentenin yıldızına Fenerbahçe ve Beşiktaş kancası Fulham da devrede

Transfer arayışlarını sürdüren Fenerbahçe ve Beşiktaş, yıldız futbolcu için karşı karşıya geldi. İki ezeli rakip, Hollanda temsilcisi Twente'de forma giyen yıldız futbolcuyu gündemine aldı. Bunun yanında bu transfer yarışına Premier Lig ekibi Fulham'ın da girdiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE İKİ YILDIZ İMZAYI ATTI

Fenerbahçe, ilk transferini Rangers'ta forma giyen İngiliz futbolcu Ryan Kent'i transfer ettiğini açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Glasgow Rangers ile sözleşmesi sona eren Ryan Kent ile 4 yıllığına anlaşmaya varmıştır. Resmi sözleşme oyuncumuzun sezon başı kampı için ülkemize geldiğinde yapılacak sağlık kontrollerinin ardından imzalanacaktır. Kamuoyunun bilgisine sunarız." denildi.

Fenerbahçe'nin ikinci transferi ise bir süredir uğraş verdiği Edin Dzeko oldu. Sarı-Lacivertliler, yıllık 4,2 milyon Euro karşılığında Edin Dzeko ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Twentenin yıldızına Fenerbahçe ve Beşiktaş kancası Fulham da devrede

BEŞİKTAŞ YENİ SEZONU 1 TEMMUZ’DA AÇACAK

Kartal’da yeni sezon hazırlıkları 1 Temmuz’da başlıyor. Siyah-beyazlı takım, 9 Temmuz’a kadar İstanbul’da çalışacak. Yurt dışı kampı 9-21 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek. Burada 3-4 tane hazırlık maçı oynanacak. Yurt dışı kampının ardından çalışmalarını İstanbul’da sürdürecek olan Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi 2. ön eleme turu ilk maçına 27 Temmuz’da çıkacak. Rövanş karşılaşması ise 3 Ağustos’ta oynanacak.

Haberin Devamı

İSTANBUL'DAN 3 TALİP

Premier Lig ekibi Fulham, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir'in de gündeminde bulunan Joshua Brenet'i kadrosuna katmak istiyor.

Süper Lig'den Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir'in de yakından takip ettiği oyuncu ile ilgilenen Fulham'ın bu transfer için istekli olduğu ifade edildi.

İngiliz basınında çıkan habere göre İngiliz ekibi Fulham, Twente ile sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalan ve 1 milyon euro'ya serbest kalır maddesi bulunan sağ beki kadrosuna katmak için Hollanda ekibine teklifte bulundu. Fulham Teknik Direktörü Marco Silva'nın bu transfere olumlu rapor verdiği aktarıldı.

Twentenin yıldızına Fenerbahçe ve Beşiktaş kancası Fulham da devrede

TÜRKİYE'DEN İLGİ SÜRÜYOR

Ayrıca haberde, Fulham'ın henüz Brenet transferinde mutlu sona ulaşamadığı ve Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir'in bu oyuncu için girişimlerini sürdürdüğü belirtildi.

SEZON PERFORMANSI

Skorer bir bek performansı sergileyen Joshua Brenet, Fulham formasıyla çıktığı 41 karşılaşmada 10 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

Haberin Devamı