Turkish Airlines Euroleague Fenerbahçe Beko'dan Makedon yıldıza transfer teklifi! Euroleague ekibinden ayrıldı

Fenerbahçe Beko'dan Makedon yıldıza transfer teklifi! Euroleague ekibinden ayrıldı

06.06.2023 - 18:45 | Son Güncellenme:

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Beko'da kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız verdi. Dimitris Itoudis'in raporu doğrultusunda hareket eden sarı-lacivertlilerin Kuzey Makedonyalı basketbolcuya teklif götürdüğü öne sürüldü.

Fenerbahçe Bekodan Makedon yıldıza transfer teklifi Euroleague ekibinden ayrıldı

Dimitris Itoudis yönetimindeki Fenerbahçe Beko'da gelecek sezon için kadro planlaması oluşturuldu. Sarı-lacivertlilerin Turkish Airlines Euroleague ekibi Valencia'dan ayrılan 25 yaşındaki basketbolcuyu kadrosuna katmak istediği belirtildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Beko'nun başarılı oyun kurucuya teklifte bulunduğu vurgulandı. Sarı-lacivertlilerin yakın takibe aldığı Kuzey Makedonyalı yıldıza başka takımların da talip olduğu kaydedildi.

EUROLEAGUE'DE OLIMPIAKOS'A ELENDİ

Turkish Airlines Euroleague'de sezona istediği gibi başlayamayan ancak daha sonra play-off oynama hakkı elde eden Fenerbahçe Beko, Olimpiakos ile eşleşti. Sarı-lacivertliler eşleşmede rakibine 3-2'lik skorla mağlup oldu ve Euroleague'e veda etti.

Fenerbahçe Bekodan Makedon yıldıza transfer teklifi Euroleague ekibinden ayrıldı

YARI FİNAL SERİSİNDE EŞİTLİK VAR

Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde ise yarı final aşamasına yükseldi. Sarı-lacivertliler ile Anadolu Efes arasındaki seride ilk maçı Fenerbahçe Beko kazandı. Ergin Ataman'ın talebeleri ikinci maçta seriyi eşitleme başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

MAKEDON YILDIZ GÜNDEMDE

Turkish Airlines Euroleague ekibi Fenerbahçe Beko'nun gelecek sezon transfer çalışmalarına başladığı iddia edildi. İtalyan gazeteci Luca D'Alessandro'nun haberine göre; Fenerbahçe Beko, Valencia'dan ayrılan Nenad Dimitrijevic'i kadrosuna katmak için harekete geçti.

Fenerbahçe Bekodan Makedon yıldıza transfer teklifi Euroleague ekibinden ayrıldı

25 yaşındaki Kuzey Makedonyalı oyun kurucuya sarı-lacivertlilerin teklifini sunduğu belirtildi. Nenad Dimitrijevic'e aynı zamanda Bayern Münih, Partizan ve Cazzoo Baskonia'nın da talip olduğu kaydedildi.

25 yaşındaki basketbolcu sezonu Rusya Ligi ekiplerinden Unics Kazan'da geçirdi. Nenad Dimitrijevic bu süreçte 11.4 sayı, 2.1 ribaund ve 5.7 asist ortalaması yakaladı.

Joventut Badalona altyapısında basketbola başlayan Nenad Dimitrijevic daha sonra Valencia ve Unics Kazan formaları giydi. Turkish Airlines Euroleague'de hiç şans bulmayan Kuzey Makedonyalı oyun kurucu, Eurocup'ta ise 41 maça çıktı.

Yazarlar