Fenerbahçe Fenerbahçe bir transferi daha bitiriyor! Bonservis bedeli ortaya çıktı

Fenerbahçe bir transferi daha bitiriyor! Bonservis bedeli ortaya çıktı

14.07.2023 - 07:59 | Son Güncellenme:

Ryan Kent, Edin Dzeko, Umut Nayir, Djiku ve Szymanski'yi kadrosuna katan Fenerbahçe bir transferde daha sona yaklaştı. Sarı-lacivertli ekip transfer çalışmalarına son hız devam ederken dünyaca ünlü gazeteci, Fenerbahçe'nin yeni transferini duyurdu. İşte detaylar...

Fenerbahçe bir transferi daha bitiriyor Bonservis bedeli ortaya çıktı

İsmail Kartal yönetiminde transfer dönemine hızlı bir başlangıç yapan Fenerbahçe, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Şu ana kadar 5 transfer açıklayan sarı-lacivertliler bir transferde daha son aşamaya geldi.

Haberin Devamı

5 OYUNCU TRANSFER EDİLDİ

Jorge Jesus'un ayrılığı sonrası teknik direktörlük görevi için İsmail Kartal ile anlaşan Fenerbahçe, transfer dönemine hızlı bir başlangıç yaptı. Sarı-lacivertliler, transfer döneminde kadrosunu tam 5 isimle güçlendirdi.

Fenerbahçe bir transferi daha bitiriyor Bonservis bedeli ortaya çıktı

Inter'den ayrılan Edin Dzeko, forvet hattına takviye edildi. Kanat rotasyonuna Rangers'a veda eden Ryan Kent eklendi. Sarı-lacivertliler, forvet pozisyonunu milli golcü Umut Nayir'le güçlendirdi. Stoper tandemine Alexander Djiku'yu ekleyen Fenerbahçe, on numara pozisyonu için Sebastian Szymanski ile anlaşma sağladı.

Haberin Devamı

AYRILIKLAR YAŞANDI

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de gelecek sezon takımda süre alması beklenmeyen Ertuğrul Çetin ile Tiago Çukur, farklı kulüplere kiralık gitti. Sözleşmesi sona eren Enner Valencia, Brezilya temsilcisi Internacional ile sözleşme imzaladı. Bundesliga temsilcisi Augsburg, Mergim Berisha'nın bonservisini 4 milyon euro karşılığında aldı. Bruma'nın bonservisi için Braga, 6 milyon 500 bin euro ödedi.

Fenerbahçe bir transferi daha bitiriyor Bonservis bedeli ortaya çıktı

Sarı-lacivertlilerin genç yeteneği Arda Güler, Real Madrid'in yolunu tuttu. İspanyol devi, 18 yaşındaki yıldız için 20 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Arda Güler'in sözleşmesinde 10 milyon euroluk bonus maddesinin yanı sıra bir sonraki satıştan yüzde 20 pay maddesinin yer aldığı kaydedildi.

TRANSFERDE SONA GELİNDİ

Dünyaca ünlü gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre Fenerbahçe bir transferi daha bitiriyor. Stoper bölgesine takviye yapmak isteyen Sarı-lacivertli ekip, bir süredir görüşmeleri sürdürdüğü Becao transferinde son aşamaya geldi.

BONSERVİSİ BELLİ OLDU

İddialara göre Fenerbahçe, Becao için Udinese ile yaklaşık 10 milyon euro bonservis bedeli üzerinden anlaşmaya yakın. Kulüpler arasında son detaylar görüşülüyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe bir transferi daha bitiriyor Bonservis bedeli ortaya çıktı

Yazarlar