Fenerbahçe Fenerbahçe'de yaprak dökümü! İsmail Kartal 8 oyuncunun biletini kesti

Fenerbahçe'de yaprak dökümü! İsmail Kartal 8 oyuncunun biletini kesti

14.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de büyük operasyon başladı. Sarı-lacivertlilerde 8 oyuncuyla yolların ayrılması kararı alındığı öğrenildi.

Fenerbahçede yaprak dökümü İsmail Kartal 8 oyuncunun biletini kesti

Transfer dönemine hızlı bir başlangıç yapan Fenerbahçe'de eldeki oyuncuların durumu da belli olmaya başladı. Sarı-lacivertlilerde İsmail Kartal'ın raporunu yönetime sunduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın yönetime sunduğu geniş çaplı raporunda tam 8 oyuncunun biletini kestiği öne sürüldü. İşte flaş gelişmenin detayları...

SAMET VE SERDAR'DA TEKLİFLER DEĞERLENDİRİLECEK

Ajansspor'un haberine göre; Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Serdar Aziz ve Samet Akaydin hakkında kararını verdi. Sarı-lacivertlilerde İsmail Kartal'ın iki oyuncunun gelen tekliflere göre takımdan ayrılması yönünde yönetime rapor sundu. Sarı-lacivertlilerde gelen tekliflerin ardından oyuncuların durumunun netlik kazanacağı belirtildi. Öncelikle ayrılması beklenen ismin Samet Akaydin olarak belirlendiği vurgulandı.

Fenerbahçede yaprak dökümü İsmail Kartal 8 oyuncunun biletini kesti

FERDİ KADIOĞLU'NA İZİN ÇIKMADI

Avrupa'dan da talipleri bulunan Ferdi Kadıoğlu konusunda İsmail Kartal'ın kesin karar verdiği aktarıldı. İsmail Kartal'ın Ferdi Kadıoğlu'nun takımdan ayrılmasına izin vermediği belirtildi. İsmail Kartal'ın genç futbolcudan yararlanmayı düşündüğünü yönetime ilettiği kaydedildi.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de takımdan ayrılacak isimlerin ardından hem bonservis hem de maaş bütçesi açısından bir rahatlama olacağı aktarıldı. Bu bütçenin yeni transferlere de imkan oluşturacağı vurgulandı. Ali Koç'un İsmail Kartal'a hazır bir kadro sağlamak istediği belirtildi.

Ali Koç ve kurmaylarının görevinin son senesinde mutlak şampiyonluk istediği kaydedildi.

Fenerbahçede yaprak dökümü İsmail Kartal 8 oyuncunun biletini kesti

8 AYRILIK KARARI

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın takımdan ayrılacak isimleri de belirlediği vurgulandı. Başarılı çalıştırıcının 8 oyuncunun ayrılığına izin verdiği belirtildi. İsmail Kartal'ın raporunda ayrılığına isim verdiği isimler ortaya çıktı. İşte o isimler:

- Nazım Sangare
- Gustavo Henrique
- Joshua King
- Willian Arao
- Joao Pedro
- Diego Rossi
- Serdar Dursun
- Bright Osayi Samuel

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de kurmayların hedefinin bu 8 isimden ciddi anlamda bonservis geliri elde etmeyi planladığı ve maaş bütçelerinden kurtulmak istediği aktarıldı.

Yazarlar