Fenerbahçe Fenerbahçe bir transferi daha bitiriyor! Forma numarası belli oldu, işte sözleşme detayları

Fenerbahçe bir transferi daha bitiriyor! Forma numarası belli oldu, işte sözleşme detayları

11.07.2023 - 09:58 | Son Güncellenme:

Transfer döneminin hızlı ekiplerinden Fenerbahçe, takviyelerini sürdürmeye hazırlanıyor. Son olarak Alexander Djiku transferini açıklayan Sarı-Lacivertliler, bir transferi daha bitirmek üzere.

Fenerbahçe bir transferi daha bitiriyor Forma numarası belli oldu, işte sözleşme detayları

Fenerbahçe, yönetimin ve İsmail Kartal'ın çok istediği bir transferde daha mutlu sona ulaşıyor. Fenerbahçe, yıldız oyuncu için anlaşma sağladı Kısa sürede açıklanacak.

Haberin Devamı

DZEKO VE KENT TAKIMA DAHİL EDİLDİ

Inter'den ayrılan Edin Dzeko, Fenerbahçe'nin ilk transferi oldu. Sarı-lacivertliler, 37 yaşındaki santrfor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe'den Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, Edin Dzeko'ya yıllık 4 milyon 200 bin euro ödeneceği belirtildi.

Fenerbahçe bir transferi daha bitiriyor Forma numarası belli oldu, işte sözleşme detayları

Rangers'la sözleşmesi sona eren Ryan Kent de Fenerbahçe ile anlaşma sağladı. 26 yaşındaki İngiliz oyuncu ile 4 yıllık sözleşme konusunda el sıkışıldı. Ryan Kent, Süper Lig devinin Rusya kampında oynadığı ilk hazırlık maçında ilk kez şans buldu.

DJİKU FENERBAHÇE'DE

Ryan Kent ve Edin Dzeko'yu kadrosuna dahil eden Fenerbahçe, savunma hattına takviye yaptı. Sarı-lacivertliler, Ganalı stoper Alexander Djiku'yla anlaşma sağladı. Süper Lig devi, 28 yaşındaki savunmacıyla 3+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

TRANSFERDE ÖNEMLİ MESAFE KAT EDİLDİ

Arda Güler’in ayrılığı sonrası yaratıcı ve ofansif yönü güçlü bir oyuncu arayışına giren Sarı-Lacivertliler ilk hedef olarak Sebastian Szymanski’yi belirlemişti. Galatasaray’ın da durumunu araştırdığı Polonyalı yıldız için yapılan girişimlerde önemi mesafe kat edildi.

MAAŞI BELLİ OLDU

Fanatik'te yer alan habere göre Fenerbahçe, 24 yaşındaki yıldızla 2.5 milyon Euro maaş üzerinden 4 yıllık sözleşme için el sıkıştı. ardından Dinamo Moskova ile yürütülen hazırlıklar hızlandı.

Fenerbahçe bir transferi daha bitiriyor Forma numarası belli oldu, işte sözleşme detayları

SONRAKİ SATIŞTAN PAY

Rus ekibi kapıyı 20 milyon Euro’dan açıktan sonra sıkı pazarlıkla 14 milyon Euro’ya kadar düşmüştü. Tarafların, 10 milyon Euro + 4 milyon Euro karşılığında anlaşma sağladığı kaydedildi.

Dinamo Moskova ayrıca Szymanski’nin sonraki satışından yüzde 20 pay alacak. Fenerbahçe, Mavi-Beyazlılar’la şimdi ödeme planı başta olmak üzere son prosedürler hakkında görüşmeleri sürdürüyor.

Bu transferin kısa süre içerisinde resmiyet kazanması bekleniyor.

BEKLENTİYİ GÖSTERECEK

Kulüplerin imzaları atmasının hemen ardından Sebastian Szymanski’nin, Moskova’dan ayrılarak Rusya’nın bir diğer şehrine, Fenerbahçe’nin kamp yaptığı St.Petersburg’a geçeceği belirtildi.

FORMA NUMARASI BELLİ OLDU

Haberin Devamı

Bu arada Fenerbahçe Yönetimi, Polonyalı yıldıza Arda Güler’den boşalan 10 numaralı formayı teslim etmeyi planlıyor. Sarı-Lacivertliler bu hareketle, Szymanski’den beklentilerinin ne kadar büyük olduğunu göstermiş olacak.