Galatasaray Galatasaray’da Okan Buruk’tan Mauro Icardi planı! Şampiyonlar Ligi detayı

Galatasaray’da Okan Buruk’tan Mauro Icardi planı! Şampiyonlar Ligi detayı

11.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray, kiralık sözleşmesi biten Arjantinli yıldızı yeniden kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Okan Buruk'un, Arjantinli yıldız hakkında planı belli olurken, Şampiyonlar Ligi detayı dikkat çekti.

Galatasaray’da Okan Buruk’tan Mauro Icardi planı Şampiyonlar Ligi detayı

Galatasaray'da geride kalan sezonda şampiyonlukta büyük payı olan ve sezona damga vuran bir performans ortaya koyan Mauro Icardi'nin son durumu büyük merak konusu oldu. Sarı-kırmızılı takım forvet bölgesi için kiralık sözleşmesi biten Icardi'den vazgeçmek istemiyor. Teknik Direktör Okan Buruk'un, yıldız futbolcu için hazırladığı plan belli oldu ve Şampiyonlar Ligi detayı dikkat çekti.

Haberin Devamı

GEÇEN SEZONA DAMGA VURDU

Sezon başında PSG'den kiralanan Arjantinli golcü, en önemli maçlarda attığı kritik goller, takımın zorlandığı anlarda şapkadan çıkarttığı tavşanlar ile şampiyonluğun en büyük mimarlarından birisi oldu. Attığı gollerden sonra yaptığı sevinçle, taraftarların onun için söylediği "Aşkın Olayım" şarkısıyla Icardi, Galatasaray'da unutulmaz bir sezon geçirdi.

Sadece gol atmakla kalmadı asist krallığında üst sıralara oynayacak kadar da arkadaşlarına servis yaptı. Arjantinli yıldız Galatasaray formasıyla 25 karşılaşmada forma giyerken 22 gol atıp 8 asist yaptı.

Galatasaray’da Okan Buruk’tan Mauro Icardi planı Şampiyonlar Ligi detayı

TRANSFER SORUSUNA CEVAP VERMİŞTİ

Tecrübeli golcü transferle ilgili soruya şu cevabı vermişti: "Tatilden sonra göreceğiz. Şu anda başka bir kulüple kontratım var. Bununla ilgili görüşülmesi gerekiyor. Burada çok mutluyum. Taraftarları çok seviyorum. Kulübü çok seviyorum. Burada birçok insan bana çok iyi yardımcı oluyor. Mutluyum ancak konuşulması gereken çok şey var."

Haberin Devamı

ICARDI’DE SON TANGO

Galatasaray, geçen sezonki şampiyonluğa büyük katkı sağlayan golcüsüyle belli bir aşamaya geldi. Cim-Bom, Arjantinli forvete senelik 7.5 milyon euro garanti para önerdi. Ayrıca koşullara göre 2.5 milyon euroya yakın da bonus verilecek.

Galatasaray’da Okan Buruk’tan Mauro Icardi planı Şampiyonlar Ligi detayı

22 MİLYONDAN 10 MİLYON EUROYA

Cim-Bom, Icardi’nin baskısı ile bonserviste de istediği rakamlara ulaştı. Paris Saint Germain’in kapıyı 22 milyon eurodan açmasına karşın, golcü futbolcunun Galatasaray için kararlı bir duruş sergilemesi sonunda bu bedel 10 milyon euroya kadar düşürüldü. Cim-Bom, büyük yankı uyandıracak olan bu hamlesini resmiyete dökmek için son detayları görüşüyor. Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur da Icardi transferinin bitme noktasına geldiğini söyledi.

İŞTE OKAN BURUK'UN ICARDI PLANI

Galatasaray Teknik Direktörü Buruk, Arjantinli forvetin Avusturya kampına getirilmesini istedi. Buruk’un, yıldız futbolcuya Şampiyonlar Ligi ön elemesinde şans vermeyi planladığı bildirildi.

Galatasaray’ın anlaşma sağladığı ve bonservisindeki son detaylar için Paris Saint Germain ile görüşmelerini sürdürdüğü Mauro Icardi için plan belli oldu. Teknik Direktör Okan Buruk, Arjantinli forvetin Avusturya kampına yetiştirilmesini istedi. Şampiyonlar Ligi 2. ön elemesinde, 29 yaşındaki golcüyü sahada görmek isteyen sarı-kırmızılı teknik adam, bu nedenle birkaç gün içinde işin resmiyete dökülmesini bekliyor. Mauro Icardi’nin kendileri için önemine dikkat çeken Buruk’un yıldız futbolcuyu ilk ön eleme maçında mutlaka şans vermeyi planladığı bildirildi.

Haberin Devamı

Galatasaray’da Okan Buruk’tan Mauro Icardi planı Şampiyonlar Ligi detayı

PAREDES’İ İKNA EDECEK

Galatasaray’ın gündemindeki bir diğer PSG’li oyuncu Leandro Paredes için de Icardi devreye girdi. Sarı-kırmızılıların teklifini düşünen Arjantinli oyuncunun ikna olması için Icardi mesai harcayacak. Avrupa’dan birçok kulübün teklif götürdüğü vatandaşına Galatasaray’daki ortamı anlatacak olan Icardi’nin konuyla ilgili Erden Timur’a da sürekli bilgi aktaracağı kaydedildi.

ANGELİNO’DA YENİ TEKLİF

Cim-Bom’un sol bek transferi için listesinde ilk sırada bulunan Angelino için yeni bir teklif sunuldu. Galatasaray, daha önce 1.5 milyon euro kiralama bedelinin yanında, 5 milyon euro satın ama opsiyonu sunmuştu. Sarı-kırmızılılar bu teklifi revize ederek, 2 milyon euro kiralamanın yanında, 6 milyon euro satın alma opsiyonunu devreye soktu. Leipzig ile pazarlıkların devam ettiği ve oyuncunun Galatasaray’dan başka takımda oynamayacağını söylemesinin transferde etkili olacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Galatasaray’da Okan Buruk’tan Mauro Icardi planı Şampiyonlar Ligi detayı