Fenerbahçe Fenerbahçe dünya yıldızı için devrede! Transfer görüşmesi önümüzdeki hafta

Fenerbahçe dünya yıldızı için devrede! Transfer görüşmesi önümüzdeki hafta

17.04.2023 - 18:39 | Son Güncellenme:

Bu sezon ligde şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, gelecek sezon transfer dönemi için de çalışmalara başladı. Sarı-lacivertli kurmayların, dünyaca ünlü yıldızı kadrosuna katmak için şimdiden girişimlere başladığı öğrenildi.

Fenerbahçe dünya yıldızı için devrede Transfer görüşmesi önümüzdeki hafta

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, bu sezon ligde şampiyonluk hedefliyor. Sarı-lacivertli takım, öte yandan gelecek sezon transfer planlamasını şimdiden başladı ve dünyaca ünlü futbolcuyu listeye eklediği öğrenildi.

Haberin Devamı

TAKIMIN YILDIZI ENNER VALENCIA

33 yaşındaki hücum oyuncusu, kariyerinin en skorer sezonunu yaşıyor. Enner Valencia, Ankaragücü karşısında ligde 27. kez fileleri havalandırdı. Krallık yarışında rakipsiz olan yıldız futbolcu, gözünü tarihi rekorlara dikti. Fenerbahçe’de ligde bir sezonda en fazla gol atan yabancı oyuncu, 28’le Alex De Souza. Valencia efsaneye ait olan bu rekoru egale etmeye, hatta geçmeye çok yakın. Sarı Lacivertliler’in tarihinde ligde bir sezonda en fazla ağları sarsan isim ise 29 golle Aykut Kocaman. Ekvadorlu yıldızın bu rekoru kırması için de 3 gole ihtiyacı var.

Fenerbahçe dünya yıldızı için devrede Transfer görüşmesi önümüzdeki hafta

ALTAY BAYINDIR SAKATLANDI

Fenerbahçe'de son olarak Ankaragücü maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Altay Bayındır'ın son durumu belli oldu. Sarı Lacivertli ekip, bir süredir bel fıtığı rahatsızlığı olan ve son zamanlarda ağrıları artan 25 yaşındaki kalecinin ameliyat olacağını açıkladı. Bu gelişme ile birlikte Fenerbahçe'de Altay Bayındır'ın sezon sonuna kadar forma giymesi beklenmiyor.

Haberin Devamı

YÖNETİM HAREKETE GEÇTİ

Jorge Jesus'un geleceği henüz belli olmamasına rağmen yeni sezona da iddialı bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçeli yöneticiler yıldız oyunculardan oluşan bir liste oluşturdu. Listenin başında da Brezilyalı yıldız futbolcu var.

Fenerbahçe dünya yıldızı için devrede Transfer görüşmesi önümüzdeki hafta

GÖRÜŞMELER SIKLAŞTI

Futbol kariyerine İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham'da devam eden Brezilyalı futbolcu Lucas Moura için Fenerbahçe devrede. Sarı-Lacivertliler, bu transferi gerçekleştirebilmek için Moura cephesiyle temaslarını sıklaştırdı.

Sezon sonunda Tottenham ile kontratı bitecek futbolcu için Fenerbahçe yönetimi planını yaptı. Buna göre; önümüzdeki hafta futbolcunun menajeriyle masaya oturulacak ve futbolcu için düşünülen planlama anlatılacak.

BEKLENTİSİ 3 YILLIK ANLAŞMA

Sağ açık, sol açık ve forvet arkasında forma giyebilen 30 yaşındaki futbolcu, bundan sonra imza atacağı takımdan en az 3 yıllık bir kontrat istiyor. Moura'nın hedefi kariyerine Avrupa'da devam edebilmek.

Fenerbahçe dünya yıldızı için devrede Transfer görüşmesi önümüzdeki hafta

PAZARLIKLAR SÜRECEK

Yakın dönemde adı Sao Paulo ile de anılan Lucas Moura, yüksek maliyeti nedeniyle eski kulübüne gidememişti. Futbolcunun yıllık beklentisinin 5 milyon euro civarında olduğu biliniyor. Fenerbahçe ile Moura cephesi arasında pazarlıklar yapılacak.

Haberin Devamı

BREZİLYA'DA ÇOK SEVİLİYOR

Tam adı Lucas Rodrigues Moura da Silva olan Sambacı, kariyerine Juventus-SP altyapısında başladı. Daha sonra Corintians ve Sao Paulo altyapılarında oynayan Moura, 2010-2012 arasında formasını terlettiği Sao Paulo A Takımı'nda 74 maçta 19 gole imza attı.

Fenerbahçe dünya yıldızı için devrede Transfer görüşmesi önümüzdeki hafta