Fenerbahçe Fenerbahçe dünyaca ünlü iki yıldızın peşinde! Transferde umutlandıran gelişme

Fenerbahçe dünyaca ünlü iki yıldızın peşinde! Transferde umutlandıran gelişme

18.11.2023 - 08:43 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Ocak transfer döneminde Michy Batshuayi ve Joshua King'in takımdan ayrılma ihtimaline karşılık dünyaca ünlü iki ismi gündemine aldı.

Fenerbahçe dünyaca ünlü iki yıldızın peşinde Transferde umutlandıran gelişme

Trendyol Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi'nde lider olarak youlna devam eden Fenerbahçe'de yaklaşan Ocak ayı transfer dönemi öncesinde forvet hattına transfer düşünülüyor. Sarı-lacivertliler, Michy Batshuayi ve Joshua King'in takımdan ayrılma ihtimaline karşın dünyaca iki ismi gündemine aldı ve girişimler şimdiden başladı.

Haberin Devamı

BATSHUAYI'NİN AYRILMA İHTİMALİ VAR!

Sarı-Lacivertliler'de sezon başında gitmesi gündeme gelen ancak takımda kalan Michy Batshuayi'nin devre arasında ayrılma ihtimali bulunuyor.

2022-2023 sezonunda Chelsea'den transfer edilen Michy Batshuayi, Jorge Jesus yönetiminde forma şansı bulsa da İsmail Kartal'ın Dzeko'yu ilk 11'de değerlendirmesinin ardından yedek kaldı. UEFA Konferans Ligi maçlarında görev yapan Belçikalı golcünün Ocak ayında gelecek teklifleri değerlendirebileceği aktarıldı.

Fenerbahçe dünyaca ünlü iki yıldızın peşinde Transferde umutlandıran gelişme

İLK ADAY IHEANACHO! TEMAS KURULDU

Belçikalı golcünün ara transfer öneminde ayrılması halinde forvet adaylarından birinin Kelechi İheanacho olduğu öne sürülmüştü. İngiltere Championship ekiplerinden Leicester forması giyen Nijeryalı yıldızın sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Oyuncunun menajerliğini, Ali Koç’un başkanlık koltuğuna oturduktan sonra yakın ilişki kurduğu ve birçok transfer gerçekleştirdiği ROGON yapıyor.

Haberin Devamı

Sarı-Lacivertliler’in, 27 yaşındaki futbolcunun ara transfer döneminde ayrılma niyeti olup olmadığıyla ilgili olarak ROGON’la ilk teması kurduğu öne sürüldü.

Fenerbahçe dünyaca ünlü iki yıldızın peşinde Transferde umutlandıran gelişme

VETO GELİRSE YENİ SEZON İÇİN DÜŞÜNÜLECEK

Ancak İheanacho’nun ayrılığa yeşil ışık yakması yeterli olmayacak. Premier Lig’e bir an önce dönmek isteyen Leicester’ın takımın en önemli golcüsünü ocakta bırak istememe ihtimali bulunuyor. İngiliz ekibinden veto gelmesi halinde Fenerbahçe, Iheanacho’yu yeni sezon için düşünebilir.

Eğer Nijeryalı forvet, kulübüyle sözleşmesini uzatmazsa Sarı-Lacivertliler 1 Ocak’tan itibaren yeni sezon için resmi görüşmelere başlayabilir. Yönetimin şimdi ROGON’dan geleceği yanıtı beklediği iddia edildi. 

Ülkesinde Taye Akademi’den yetişen Iheanacho, 2014’te Manchester City altyapısına transfer olmuştu. Burada A takıma yükselen ve bulduğu şansları iyi değerlendiren 27 yaşındaki forvet, 2017’de 27.7 milyon Euro karşılığında Leicester’a imza atmıştı. 

27 yaşındaki Nijeryalı bu sezon 18 maça çıktı ve 6 kez rakip fileleri havalandırıp 2 de gol pası verdi. Nijerya Milli Takımı'yla da 43 karşılaşmada boy gösteren başarılı forvet, ülkesine 13 gollük katkı sağladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe dünyaca ünlü iki yıldızın peşinde Transferde umutlandıran gelişme

FENERBAHÇE, WERNER İÇİN UMUTLANDI

Timo Werner’in daha fazla forma şansı bulup EURO 2024’e gitmek için Leipzig’ten ayrılmak istediği biliniyordu. Alman ekibinin de bu talebe yeşil ışık yaktığı habeleri bir süredir yapılıyordu. Fenerbahçe’nin durumunu yakından takip ettiği 27 yaşındaki yıldız için en net açıklama, Leipzig Sportif Direktörü Rouven Schroder’den geldi.

Schroder, Alman golcünün ayrılacağını resmen duyurdu. Leipzig’in sportif direktörü, “Werner’den kendisine yeni bir kulüp bulmasını istedik. Hâlâ takımın bir parçası ve forma rekabeti için çalışacak. Kariyerinde çok zorlu bir dönemden geçiyor. Ona her koşulda destek olacağız” diye konuştu.

Fenerbahçe dünyaca ünlü iki yıldızın peşinde Transferde umutlandıran gelişme

WEST HAM DA PEŞİNDE

EURO 2024’te Almanya Milli Takımı’nın bir parçası olmak isteyen 27 yaşındaki hücum oyuncusu sadece Fenerbahçe’nin radarında değil. Avrupa’dan birçok kulübün Timo Werner’e ilgi duyduğu kaydedildi. Bu takımlar arasında ön plana çıkanlardan biri West Ham.

ÖNCELİĞİ FORMA GARANTİSİ

İngiliz ekibinin, Alman oyuncunun durumunu yakından takip ettiği öğrenildi. Ancak Werner için özellikle bu sezon öncelik, düzenli olarak oynamak. Bu nedenle yıldız futbolcunun görüşeceği kulüplerden bir numaralı talebinin, forma garantisi olacağı kaydedildi. Leipzig’in kiralama tekliflerine kapıyı açık bırakması halinde Fenerbahçe, bu transfer için tüm şartları zorlayabilir.

Haberin Devamı

Fenerbahçe dünyaca ünlü iki yıldızın peşinde Transferde umutlandıran gelişme

Yazarlar