Fenerbahçe Fenerbahçe, Galatasaray'ın talip olduğu yıldız için devrede! 20 milyon euroluk teklif

Fenerbahçe, Galatasaray'ın talip olduğu yıldız için devrede! 20 milyon euroluk teklif

31.08.2023 - 08:44 | Son Güncellenme:

Yaz transfer döneminde iki ezeli rakip arasında kıyasıya çekişme yaşanıyor. Galatasaray'ın talip olduğu yıldız için Fenerbahçe de harekete geçti. Avrupa devine 20 milyon euroluk teklif yapılması bekleniyor.

Fenerbahçe, Galatasarayın talip olduğu yıldız için devrede 20 milyon euroluk teklif

Yaz transfer dönemi, Süper Lig devleri arasında büyük rekabete sahne oluyor. Galatasaray'ın listesinde yer alan yıldız futbolcu için Fenerbahçe'nin de devreye girdiği öğrenildi. İşte detaylar...

Haberin Devamı

RAKİP TWENTE

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu rövanş maçında bu akşam Hollanda'da Twente ile karşı karşıya gelecek. TSİ 20.00'de Twente Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı İtalyan hakem Fabio Maresca yönetecek.

Fenerbahçe, Galatasarayın talip olduğu yıldız için devrede 20 milyon euroluk teklif

Teknik direktör İsmail Kartal maç öncesi yaptığı açıklamada “İlk maçta 5-1 kazanarak avantajlı bir skor elde ettik. Twente, karşılaşmanın ilk 15-20 dakikasında bizi zorladı. Bunun bilincindeyiz. 7 maçtır kazanıyoruz. Kazanma alışkanlığı olan bir takımız. Rakibimizi farklı yenmiş olsak da onları ciddiye alıyoruz. Yarınki maçta iyi mücadele edip kazanarak ülkemize dönmek istiyoruz” diye konuştu. 

13 MİLYON EURO GELİR BEKLENİYOR 

Avrupa’da transfer döneminin son anları yaşanırken, Fenerbahçe yönetimi müthiş bir operasyona imza attı. Sarı-lacivertlilerin Michy Batshuayi ve Miguel Crespo’yu satarak kasasına 13 milyon euro koyması bekleniyor. Hem Michy Batshuayi’nin Nottingham Forest’a satışı, hem de Alfredo Morelos’un 3 yıllık sözleşmesiyle ilgili KAP açıklamasının gelmesi muhtemel. Sarı-Lacivertliler’in İngiltere’ye göndereceği tek isim Batshuayi olmayabilir. Premier Lig’in yeni ekiplerinden Luton Town da Joshua King’in peşinde. Norveçli hücum oyuncusuyla ilgili gelişmeler de yaşanabilir.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Galatasarayın talip olduğu yıldız için devrede 20 milyon euroluk teklif

ELDE EDİLEN GELİR ORTA SAHA İÇİN HARCANACAK

Fenerbahçe için İstanbul'a gelen Morelos, bonservis bedeli olmadan transfer olacağı için, elde edilen gelir orta saha için kullanılacak. Yönetimin bu bölge için ayırdığı 12 milyon euroluk bütçenin artık 20 milyon euroyu bulması muhtemel. Bu sayede daha yıldız isimlere yönelim olacak.

Fenerbahçe, Galatasarayın talip olduğu yıldız için devrede 20 milyon euroluk teklif

G.SARAY'IN İSTEDİĞİ PARTEY İÇİN ATAK 

Ya Jorginho ya da Galatasaray'ın da listesinde olan Thomas Partey, teknik direktör İsmail Kartal’ın favorisi. Rade Krunic için Milan’a en son 12 milyon euro teklif edilmişti. Bu rakamın bonuslarla 15 milyon euroya çekilmesi muhtemel. Yönetim diğer yandan isim yapmış bir futbolcu için de arayışlarını sürdürüyor. Arsenal’in iki yıldızı, Jorginho ve Thomas Partey için teklif yapılması bekleniyor. Sarı-Lacivertliler, bu ikiliden birini kadrosuna katmayı planlıyor. İngiliz ekibine yapılacak teklifin 20 milyon Euro’yu bulması sürpriz olmaz. 

Haberin Devamı

AL MUSRATI DE ADAYLAR ARASINDA

Sarı-lacivertlilerin listesindeki bir başka aday ise Braga’lı Mohammed Al-Musrati. Libyalı oyuncunun adı daha önce de Türk takımlarıyla anılmıştı. Her geçen sezon performansını artıran 27 yaşındaki futbolcu için Wolverhampton, ocak ayında 30 milyon euroyu gözden çıkarmıştı. Ancak Braga, sezon ortasında takımın önemli bir oyuncusunu kaybetmemek için teklifi geri çevirmişti. Fenerbahçe’nin Al-Musrati için maliyet araştırması yapmaya başladığı öğrenildi.

Yazarlar