Fenerbahçe Fenerbahçe golcü avında! 4 isim listede, UEFA detayı

Fenerbahçe golcü avında! 4 isim listede, UEFA detayı

02.09.2022 - 10:31 | Son Güncellenme:

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, golcü avına çıktı. Sarı-lacivertliler kadrosundaki oyuncuları Avrupa Ligi'nde oynatmak için bugün imzayı attırıp UEFA'ya listeyi vermek zorunda.

Fenerbahçe golcü avında 4 isim listede, UEFA detayı

Süper Lig devi bu sezon şampiyonluk hedefliyor. Santrafor bölgesinde eksiklik gören kurmaylar golcü oyuncu için harekete geçti. Fenerbahçe listesindeki oyuncuları Avrupa Ligi'nde oynatmak için bugün imzayı attırıp UEFA'ya 3 Eylül 01.00’a kadar liste vermek zorunda. Bunun için çalışmalarını hızlandıran sarı-lacivertli ekibin listesindeki oyuncular belli oldu.

Haberin Devamı

F.BAHÇE MAXİ GOMEZ'İ ELİNDEN KAÇIRDI

Henüz bir golcü transfer etmeyen Fenerbahçe uzun süredir transferi için uğraş verdiği bir isimde şok yaşadı. Sarı-lacivertliler, fırsat transferi olarak gördüğü Maxi Gomez’i elinden kaçırdı ve Karadeniz ekibi Trabzonspor Gomex'i renklerine bağladı.

AYRILIKLAR YAŞANDI

Süper Lig devinde transfer teklifi alan oyuncularla yollar ayrıldı. Napoli, Kim Min Jae için 18 milyon euro ödedi. Allahyar Sayyadmanesh ve Ozan Tufan ve Pelkas Hull City'nin yolunu tuttu. Marcel Tisserand, Muhammed Gümüşkaya ve Arda Okan Kurtulan bonservis geliri kazandırarak takımdan ayrılan diğer isimler oldu. Mesut Özil, Luiz Gustavo, Max Meyer ve Steven Caulker'ın sözleşmeleri feshedildi. Mbawana Samatta sezon sonuna kadar Genk'e kiralandı. Jose Josa Estudiantes'e transfer oldu. Genç file bekçesi Berke Özer Portimonense'ye bedelsiz olarak transfer oldu. Mergim Berisha, Augsburg'a kiralandı.

Haberin Devamı

DEMBELE GELMEYE SICAK BAKIYOR

Fransız futbolcu, bu sezon Fransa 1. Lig'de mücadele eden Lyon’da Alexandre Lacazette’in arkasında yedek forvet konumunda görev alıyordu. Moussa Dembele, ligin ilk 3 haftasında kadroda yer alamadı. Son 2 maçta ise sadece yarım saat sahada kaldı. 26 yaşındaki oyuncu ayrılmak istiyor. Yönetim hem Dembele hem de Lyon ile yoğun bir şekilde görüşmeleri sürdürüyor. Fransız golcü Sarı Lacivertlilere gelmeye sıcak bakıyor.

Fenerbahçe golcü avında 4 isim listede, UEFA detayı

AZMOUN'DA FİYAT ANALİZİ

Sarı-lacivertli kurmaylar Bayer Leverkusen forması giyen Sardar Azmoun'u radarına aldı. 27 yaşındaki oyuncu Leverkusen'de şu ana kadar gösterdiği performans ile beklentileri karşılayamadı. Çıktığı 16 maçta sadece 1 gol atabildi. Ancak Leverkusen ekibi İranlı oyuncuyu bırakmak istemediği öğrenildi. Ancak 12 milyon Euro’luk bir teklif gelmesi halinde transferin ‘düşünülebileceği’ mesajı verildiği kaydedildi.

Fenerbahçe golcü avında 4 isim listede, UEFA detayı

LUİS MURİEL İÇİN SIKI PAZARLIK

Süper Lig devinde golcü arayışları devam ederken Luis Muriel ismi bir anda gündeme girdi. Atalanta'da forma giyen Muriel için yönetim kapıyı 15 milyon Euro’dan açtığı öne sürüldü. Sarı-Lacivertlilerin planı ise önce Muriel’i ikna edip, ardından pazarlık masasına daha güçlü bir şekilde oturmak.

Haberin Devamı

Fenerbahçe golcü avında 4 isim listede, UEFA detayı

BATSHUAYİ YİNE GÜNDEMDE

Fenerbahçeli kurmaylar yaklaşık 15 gün önce Michy Batshuayi’yi bitirme noktasına getirmişti. Ancak taraftar ve camia içerisinden tepkiler yükselince bu transferin rafa kaldırıldığı öne sürüldü. Sarı-lacivertli ekip Belçikalı forveti ‘son çare’ olarak yeniden gündemine aldığı kaydedildi. Chelsea ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Batshuayi Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak baktığı söyleniyor.

Fenerbahçe golcü avında 4 isim listede, UEFA detayı