Fenerbahçe Fenerbahçe için gemileri yaktı! Edin Dzeko'yla görüşen Rade Krunic'in aklı, fikri İstanbul'da

Fenerbahçe için gemileri yaktı! Edin Dzeko'yla görüşen Rade Krunic'in aklı, fikri İstanbul'da

31.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sarı-lacivertlilerin transfer listesinde ilk sırada yer alan Rade Krunic, İstanbul’daki yaşam ve ev için araştırmalara başladı. Dzeko’nun yanı sıra Türkiye’de top koşturan Bosna Hersekli oyunculardan bilgi alan yıldız futbolcunun kariyerinde yeni bir sayfa açmaya kararlı olduğu ortaya çıktı .

Fenerbahçe için gemileri yaktı Edin Dzekoyla görüşen Rade Krunicin aklı, fikri İstanbulda

Şampiyonluğa odaklanan Fenerbahçe ara transferde kadrosunu deneyimli isimlerle güçlendirmeyi hedefliyor. Savunmanın yanı sıra orta sahaya mutlaka bir takviye yapmayı planlayan sarı-lacivertlilerin listesinde Rade Krunic ilk sırada yer alıyor.

Haberin Devamı

Milan’la 2025’e kadar sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki Bosna Hersekli futbolcu ara transferde Fenerbahçe ile anlaşmanın hesaplarını yapıyor. Sezon başında sarı-lacivertli takıma transferi gerçekleşmeyen Krunic’in bu kez çok kararlı olduğu ve şimdiden hazırlık yaptığı ortaya çıktı. Bosna Hersek Milli Takımı’ndan kaptanı Edin Dzeko ile sürekli iletişim halinde olan Krunic’in İstanbul’daki yaşam, ev, şoför gibi konularda araştırma içinde olduğu belirlendi.

Fenerbahçe için gemileri yaktı Edin Dzekoyla görüşen Rade Krunicin aklı, fikri İstanbulda

Dzeko’nun yanı sıra Baliç ve Boliç gibi Türkiye’de daha önce top koşturan Boşnak oyunculardan da bilgi toplayan Krunic’in kariyerini Fenerbahçe’de sürdürmeyi çok istediği ifade edildi. Milan’da son dönemde fazla şans bulamayan yıldız futbolcunun hem düzenli oynamak hem de kariyerinde yeni bir sayfa açmak için Fenerbahçe’nin teklifini kabul ettiği vurgulandı.

Haberin Devamı

Diğer yandan Fenerbahçe ile Milan arasındaki bonservis pazarlıkları da devam ediyor. Kulüpler arasındaki farkın 2 milyon euro olduğu öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin deneyimli oyuncu için 4 milyon euroyu gözden çıkardığı, Milan’ın ise 6 milyon euroluk beklenti içinde olduğu kaydedildi.

Milan’a Temmuz 2019’da 8,6 milyon euro bonservis karşılığında Empoli’den transfer olan Rade Krunic, 139 resmi maça çıkarken 3 gol, 6 asiste imza attı.

SAMET'LE YOLLAR AYRILIYOR MU?

TFF Süper Kupa maçı için Suudi Arabistan’a götürülmeyen Samet Akaydın’ın ara transferde Fenerbahçe’den ayrılabileceği iddia edildi. İstikrarsız performansı nedeniyle son dönemde gözden düşen milli stoperin düzenli oynamak istediği ve bu nedenle kiralık veya bonservisiyle birlikte farklı bir kulübe gidebileceği bildirildi.

Sarı-lacivertli kulüple 2026’ya kadar sözleşmesi bulunan Samet’in, A Milli Takım’ın yer alacağı EURO 2024 öncesi düzenli oynamak istediği ve bu nedenle kendisine gelen teklifleri değerlendirebileceği ileri sürüldü. Almanya’da düzenlenecek dev turnuvada yer almayı çok isteyen 29 yaşındaki futbolcunun, teknik heyetle yapacağı görüşmeden sonra kararını vereceği kaydedildi.

Yazarlar