Fenerbahçe Fenerbahçe ile anılıyordu! Transfer için resmi açıklama

Fenerbahçe ile anılıyordu! Transfer için resmi açıklama

03.08.2023 - 18:21 | Son Güncellenme:

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, gelecek sezon transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı-lacivertli ekibin listesindeki yıldız futbolcu hakkında dikkat çeken bir açıklama geldi.

Fenerbahçe ile anılıyordu Transfer için resmi açıklama

Gelecek sezon Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-lacivertli ekibin uzun süredir transfer listesinde yer alan yıldız futbolcu hakkında flaş bir açıklama geldi.

Haberin Devamı

JOAO PEDRO 1 YILLIĞINA GREMİO'YA KİRALANDI

Gremio, Fenerbahçe forması giyen Joao Pedro'yu kadrosuna kattı. Brezilya temsilcisinden yapılan açıklamada oyuncunun kariyerine yönelik bilgilere yer verilirken, 31 yaşındaki forvet ile 1 yıllık kiralık anlaşmasına varıldığı belirtildi.

Sarı-lacivertli formayla geçen sezon toplam 28 maça çıkan Pedro, 5 gol 1 asistlik performans sergiledi.

Fenerbahçe ile anılıyordu Transfer için resmi açıklama

ROSSİ, FENERBAHÇE'DEN AYRILDI

Fenerbahçe, Diego Rossi'nin Columbus Crew SC'ye transfer olduğunu açıkladı. Sarı-lacivertliler, Uruguaylı oyuncunun transferinden 5 milyon 630 bin dolar bonservis bedeli ve 1 milyon dolarlık bonus elde edileceğini duyurdu.

MUSA BARROW ISRARI

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Bologna forması giyen Musa Barrow'u uzun süredir takip ediyor. Sarı-lacivertli ekibin gündeminde yer alan Barrow için transfer açıklaması geldi.

Haberin Devamı

Bologna Teknik Direktörü Thiago Motta, Utrecht ile oynanan maçın ardından Musa Barrow'un geleceği ile ilgili konuştu.

Fenerbahçe ile anılıyordu Transfer için resmi açıklama

'BİR YERDE KANITLAMASI GEREKİYOR'

Bologna Teknik Direktörü Thiago Motta, "Büyük bir potansiyeli var ama uzun yıllardır Bologna'da. Bence belki de kendisini başka bir yerde kanıtlaması gerekiyor" sözlerini kullandı.

FENERBAHÇE'NİN TEKLİFİ

Fransız basınında yer alan habere göre, daha önce Fenerbahçe'nin 24 yaşındaki futbolcu için 7 milyon euroluk teklifte bulunduğunu öne sürmüştü.

BARROW'UN KARNESİ

24 yaşındaki Gambiyalı sol kanat, İtalyan ekibiyle 128 maçta forma giydi ve 27 gol 28 asist yaptı. Başarılı oyuncunun İtalyan ekibiyle 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Fenerbahçe ile anılıyordu Transfer için resmi açıklama