Fenerbahçe Fenerbahçe, Omar Fayed'in lisansını çıkardı

Fenerbahçe, Omar Fayed'in lisansını çıkardı

27.08.2023 - 14:58 | Son Güncellenme:

Sarı-lacivertli kulüp, 20 yaşındaki Mısırlı savunmacı Omar Fayed'in lisansını çıkardı.

Fenerbahçe, Omar Fayedin lisansını çıkardı

Fenerbahçe, yeni transferi Mısırlı stoper Omar Fayed'in lisansını çıkardı. Sarı-lacivertliler, 2003 doğumlu savunmacıyla 4 yıllık sözleşme imzalamıştı. 

Haberin Devamı

Fenerbahçe resmi sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanılmıştı: "Kulübümüz, yüksek potansiyelli bir yetenek olarak takip ettiği 2003 doğumlu Mısırlı stoper Omar Fayed’i kadrosuna kattı. Omar Fayed, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninde kendisini 4 yıllığına renklerimize bağlayan sözleşmeye imza attı. İmza töreninde Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki ve Sportif Direktörümüz Mario Branco da yer aldı. Omar Fayed’e ‘Ailemize hoş geldin’ diyoruz."

MISIR U20 MİLLİ TAKIMI'NDA 5 MAÇTA 1 GOL ATTI

Omar Fayed, 4 Temmuz 2003 tarihinde Mısır'da dünyaya geldi. Futbola ülkesinde başlayan Omar'ın mevkisi stoper. El Mokawloon altyapısından yetişen ve 2022 yılından itibaren A takım kadrosunda bulunan 20 yaşındaki stoper, toplam 29 resmi maçta forma giydi. Mısır U20 Milli Takımı'nda 5 maça çıkan ve 1 gol atan Omar, U23 Milli Takımı'yla da 1 maçta yer aldı. 

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Omar Fayedin lisansını çıkardı