Voleybol Fenerbahçe Opet, CEV Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finalde!

Fenerbahçe Opet, CEV Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finalde!

11.01.2024 - 21:31 | Son Güncellenme:

CEV Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. maçında Fenerbahçe, Calcit Kamnik ile karşı karşıya geldi. Rakibine set vermeyen sarı-lacivertliler çeyrek finale kalmayı garantiledi.

Fenerbahçe Opet, CEV Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finalde

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. maçında deplasmanda Slovenya temsilcisi Calcit Kamnik’e konuk oldu.

Haberin Devamı

ÇEYREK FİNALDE

Rakibini 3-0’la geçen sarı-lacivertliler, gruptaki beşinci maçından da set vermeden galip ayrıldı. Müsabakanın setleri 21-25, 17-25, 19-25 tamamlandı. Bu sonuçla puanını 15’e çıkaran Fenerbahçe, grup maçlarının bitimine bir hafta kala liderliğini garantiledi ve çeyrek finale yükseldi.

19 sayıyla maçın skoreri olan Ana Cristina de Souza, karşılaşmanın MVP'si seçildi.

Tivoli Spor Salonu'nda oynanan maça Aslı Kalaç, Arina Fedorovtseva, Ana Cristina de Souza, Irina Fetisova, Bojana Drca, Meryem Boz ve libero Gizem Örge ile başlayan sarı-lacivertlilerr, ilk seti geriden gelerek 21-25 kazandı. İkinci seti rahat bir oyunla 17-25 önde tamamlayan Fenerbahçe, üçüncü seti de üstün bir oyunla 19-25 kazandı ve mücadeleden 3-0 galip ayrıldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Opet, gruptaki altıncı ve son hafta maçında Grot Budowlani Lodz’u konuk edecek. 16 Ocak Salı günü oynanacak maç saat 20:00’de başlayacak.

Yazarlar