Voleybol Fenerbahçe Opet'te Terzic'in yerine gelecek isim belli oldu! İşte sözleşme detayları

Fenerbahçe Opet'te Terzic'in yerine gelecek isim belli oldu! İşte sözleşme detayları

01.06.2023 - 15:51 | Son Güncellenme:

Zoran Terzic'in ayrılığı sonrası Fenerbahçe Opet'in yeni başantrenörünün kim olacağı merak ediliyordu. Bir süredir arayışlarını sürdüren sarı-lacivertli ekibin anlaşmaya vardığı isim ve sözleşme detayları belli oldu.

Fenerbahçe Opette Terzicin yerine gelecek isim belli oldu İşte sözleşme detayları

2022-2023 sezonunu Spor Toto Şampiyonlar Kupası ve Misli.com Sultanlar Ligi’nde şampiyonlukla tamamlayan Fenerbahçe Opet, Zoran Terzic sonrası yeni başantrenörünü buldu. 

Haberin Devamı

LİGDE 6 YIL SONRA ŞAMPİYON

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, Misli.com Sultanlar Ligi Final Etabı üçüncü maçında Eczacıbaşı Dynavit’i 2 saat 21 dakika süren mücadele sonrası 3-2’lik skorla devirdi, seride durumu 3-0 yapan Sarı Melekler altıncı şampiyonluğunu elde etti.

Fenerbahçe Opette Terzicin yerine gelecek isim belli oldu İşte sözleşme detayları

TERZIC İLE YOLLAR AYRILDI

Geçtiğimiz günlerde Rusya Ligi ekiplerinden Dinamo-Ak Bars, yeni sezonda başantrenörlük görevine Zoran Terzic’in getirildiğini açıklamış, sarı-lacivertlilerden önce paylaşım yapan Rus ekibi, Terzic'e 'hoş geldin' demişti. 

FENERBAHÇE'DE AYRILIKLAR

Terzi dışında Fenerbahçe'de voleybolculardan da ayrılıklar yaşandı. Sarı-lacivertli ekip, Macris Carneiro, Anna Lazareva, Hristina Vuchkova ve Beliz Başkır ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Haberin Devamı

YENİ BAŞANTRENÖR BELLİ OLDU

4141'in haberine göre Fenerbahçe Opet'in yeni başantrenörü Novara'dan ayrılan Stefano Lavarini oldu. Sarı-lacivertli ekip, İtalyan başantrenörle yaptığı görüşmede anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe Opette Terzicin yerine gelecek isim belli oldu İşte sözleşme detayları

SÖZLEŞME DETAYLARI

Resmi açıklamanın kısa süre içerisinde yapılması beklenirken Lavarini, Fenerbahçe ile iki yıllık sözleşme imzalayacak.

SANTARELLI İDDİALARI DA GÜNDEMDEYDİ

Sarı melekler için Santarelli iddiaları da bulunuyordu. Fenerbahçe gelecek sezon için Daniele Santarelli'yi göreve getirmek için tüm şartları zorlayacağı ileri sürülürken diğer adaylar arasında İtalya Milli Takımı başantrenörü Davide Mazzanti, Çinli antrenör Lang Ping ve ero Volley Milano'yu çalıştıran İtalyan antrenör Marco Gaspari yer alıyordu.

Ancak Fenerbahçe tercihini Stefano Lavarini'den yana kullandı. 

Yazarlar