Fenerbahçe Fenerbahçe takibe aldı! Transfer için Inter de devrede

Fenerbahçe takibe aldı! Transfer için Inter de devrede

20.09.2023 - 18:46 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de transfer döneminin kapanmasına rağmen orta saha arayışlarının devam ettiği ortaya çıktı. Sarı-lacivertlilerin, Arjantin'de forma giyen tecrübeli orta sahayı gündemine aldığı ve ara transfer döneminde teklifte bulunabileceği öne sürüldü.

Fenerbahçe takibe aldı Transfer için Inter de devrede

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar ara transfer dönemi için çalışmalarına başladı. Sarı-lacivertlilerin orta saha kurgusuna takviyede bulunmak için araştırmalarda bulunduğu ve Arjantin'de forma giyen tecrübeli orta sahayı takibe aldığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin takibe aldığı tecrübeli oyuncu için Serie A devi Inter'in de devrede olduğu aktarıldı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

ARAO, PANATHINAIKOS'A GİTTİ

Fenerbahçe'de bu sezon kadroda düşünülmeyen Willian Arao ile yollar ayrıldı. İsmail Kartal'ın planları arasında yer almayan Brezilyalı orta saha, Yunanistan ekibi Panathinaikos ile anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe, Willian Arao'nun Panathinaikos'a transferinden 2 milyon 500 bin euro bonservis geliri elde etti.

Fenerbahçe takibe aldı Transfer için Inter de devrede

ZAJC'LA SÖZLEŞME YENİLENDİ

Süper Lig devinde sözleşmesi sona eren Miha Zajc'la yeniden anlaşma sağlandı. Sarı-lacivertliler, 29 yaşındaki oyuncuyla 30 Haziran 2026'ya kadar sözleşme imzaladı.

İSMAİL KARTAL: 6 NUMARANIN OLMASI GEREKİYORDU

Haberin Devamı

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 6 numara transferine dair Antalyaspor maçı sonrası konuşmuştu. Tecrübeli teknik direktör açıklamasında, "Başkanımız ve yöneticilerimiz 6 numara için çok uğraştı. Bize katkı sağlayacak oyuncu alacağız dedim. Almak için oyuncu almayacağız dedim. Başkanımıza yaptığı transferler için teşekkür ediyorum. 6 numara tabii ki olması gerekiyordu ama olmadı. Biz almak için oyuncu almayacağız. Bizim B planımız var. Nasıl Jayden’ı oynatarak performans aldık. 6 numarada oynayacak İsmail var, Crespo var, Miha Zajc var" ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçe takibe aldı Transfer için Inter de devrede

NICOLAS DE LA CRUZ GÜNDEMDE

İspanyol basınında yer alan habere göre; İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda hareket eden Fenerbahçe'de orta saha kurgusu için arayışlar başladı. Sarı-lacivertlilerin River Plate'te forma giyen Nicolas de la Cruz'u gündemine aldığı belirtildi. Süper Lig devinin radarındaki 26 yaşındaki orta saha için Serie A'dan Inter'in de devrede olduğu aktarıldı.

Fenerbahçe takibe aldı Transfer için Inter de devrede

Uruguaylı futbolcu bu sezon River Plate formasını 29 resmi maçta giydi. Nicolas de la Cruz bu müsabakalarda 7 gol sevinci yaşadı. Tecrübeli oyuncu aynı zamanda 3 asist üretti.

Fenerbahçe takibe aldı Transfer için Inter de devrede

Liverpool'un Uruguay'daki akademisinde yetişen Nicolas de la Cruz, 2017-2018 sezonunda River Plate'e transfer oldu. Arjantin ekibiyle sözleşmesi 31 Aralık 2025'te sona erecek tecrübeli orta sahanın güncel piyasa değeri 11 milyon euro. Uruguay Milli Takımı'nda 21 maça çıkan Nicolas de la Cruz, 4 kez rakip fileleri havalandırdı.

Haberin Devamı