Fenerbahçe Fenerbahçe transfer için anlaşma sağladı! Hull City yolcusu

Fenerbahçe transfer için anlaşma sağladı! Hull City yolcusu

14.08.2022 - 19:05 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de kurmayların forvet arayışlarının devam ettiği dönemde kadroda yer açmak ve mali yönden kolaylık sağlamak amacıyla bazı isimlere transfer görüşmeleri için izin verildi. Championship ekibi Hull City'nin sarı-lacivertlilerin kadroda düşünmediği tecrübeli futbolcuyu kadrosuna katmak için geri sayıma geçtiği öğrenildi. Fenerbahçe ve Hull City arasında transfer için anlaşma sağlandığı belirtildi. İşte transfer haberinin detayları...

Fenerbahçe transfer için anlaşma sağladı Hull City yolcusu

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de idareciler başarılı bir kadro kurmak için çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-lacivertlilerde kadroda düşünülmeyen yıldız futbolcuyla ayrılık kararı alındı. Süper Lig devinden ayrılması beklenen tecrübeli oyuncu için Hull City'le anlaşma sağlandı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

YILDIZLAR İMZALADI

Süper Lig devinde teknik direktörlük görevine Jorge Jesus'un getirilmesinin ardından yıldız isimlerle sözleşmeler imzalandı. Stoper rotasyonuna Brezilyalı savunmacılar Luan Peres ve Gustavo Henrique dahil edildi. Süper Lig devinde geçtiğimiz sezon gol yollarındaki sıkıntının çözülmesi adına Joao Pedro, Lincoln Henrique, Emre Mor, Tiago Çukur, Joshua King ve Bruma'yla anlaşma sağlandı. Orta sahada oluşan boşluğa Jorge Jesus'un yakından tanıdığı Willian Arao geldi. Berke Özer'in ayrılığının ardından Göztepe'den İrfan Can Eğribayat sezon sonuna kadar kiralandı. Fenerbahçe'de sol bek pozisyonuna Ezgjan Alioski geldi.

Fenerbahçe transfer için anlaşma sağladı Hull City yolcusu

SÖZLEŞMELERİ FESHEDİLDİ

Süper Lig devinde sözleşmeleri sona eren Berke Özer, Jose Sosa ve Murat Sağlam'la yeni anlaşma imzalanmadı. Tecrübeli futbolcular bu gelişmenin ardından boşa çıktı. Sarı-lacivertlilerde kadro planlamasında yer alması beklenmeyen Mesut Özil ve Luiz Gustavo'yla karşılıklı anlaşma sonucunda yollar ayrıldı. Mesut Özil, Başakşehir'le 1+1 yıllık sözleşme konusunda el sıkıştı. Sarı-lacivertlilerden ayrılan Luiz Gustavo, Al Nassr'ın yolunu tuttu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe transfer için anlaşma sağladı Hull City yolcusu

KİM VE ARDA'DAN VEDA

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Okan Kurtulan, 200 bin euro karşılığında Adana Demirspor'un yolunu tuttu. Sarı-lacivertlilerde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Kim Min Jae'nin sözleşmesinde yer alan serbest kalma maddesini Napoli kullandı. Serie A devinin ödemesinden Fenerbahçe'nin kasasına 18 milyon euro girdi.

ALLAHYAR İLE OZAN, HULL CİTY'DE

Hull City'i satın almasının ardından bu sezon yeni bir yapılanmaya giden Türk iş insanı Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'den önemli oyuncuları kadrosuna dahil etti. Sarı-lacivertlilerde kadro dışı durumda bulunan Ozan Tufan, 3 milyon euro karşılığında Hull City'le anlaştı. Tecrübeli orta saha yeni takımında gösterdiği performansla ilk haftalarda beğeni topladı. Hull City'de geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Allahyar Sayyadmanesh de Championship ekibiyle anlaşma sağladı. Acun Ilıcalı bu transferler için Fenerbahçe'ye toplam 7 milyon 500 bin euro ödedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe transfer için anlaşma sağladı Hull City yolcusu

BİR TRANSFER DAHA

Fenerbahçe'den iki futbolcuyu kadrosuna katan Hull City'nin yeni bir ismin peşine düştüğü öğrenildi. TRT Spor'un haberine göre; Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Dimitris Pelkas'ı transfer etmek için harekete geçti. Sarı-lacivertliler ile Hull City arasında Yunan oyuncunun kiralanması konusunda anlaşma sağlandığı belirtildi.

KARARI PELKAS VERECEK

Fenerbahçe ile anlaşma sağlanmasının ardından Hull City kurmaylarının Dimitris Pelkas'la görüşmelere başlayacağı belirtildi. Hull City'nin bu transfer için 28 yaşındaki orta sahayı ikna etmesi gerektiği kaydedildi. Dimitris Pelkas sarı-lacivertlilerin bu sezon oynadığı hiçbir resmi maçta süre almadı. Yunan futbolcu sadece Dinamo Kiev ile iç sahada oynanan müsabakada yedek kulübesinde şans bekledi.

Fenerbahçe transfer için anlaşma sağladı Hull City yolcusu

SEZON SONUNDA BOŞA ÇIKACAK

Serie A ekiplerinin de peşinde olduğu öne sürülen Dimitris Pelkas'ın Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Yunan on numaranın güncel piyasa değeri 4 milyon 500 bin euro olarak gösteriliyor. Dimitris Pelkas daha önce PAOK, Apollon Kalamarias ve Vitoria Setubal formaları giydi.

Haberin Devamı