Fenerbahçe Fenerbahçe transferi bitiriyor! 'Görüşmeler ilerledi, oyuncu da gelmek istiyor'

Fenerbahçe transferi bitiriyor! 'Görüşmeler ilerledi, oyuncu da gelmek istiyor'

24.01.2023 - 21:48 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Ümraniyespor'u deplasmanda mağlup ederek zirve yarışını sürdüren Fenerbahçe'de transferde de önemli gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertliler yıldız ismin transferinde sona yaklaştı.

Fenerbahçe transferi bitiriyor Görüşmeler ilerledi, oyuncu da gelmek istiyor

Fenerbahçe'de Ümraniyespor galibiyetinin ardından gözler transfere çevrildi. Sarı-lacivertliler yıldız oyuncunun transferinde sona yaklaştı. Transferin kısa süre içinde resmen açıklanması bekleniyor. İşte Fenerbahçe'deki son gelişmeler ve transferin tüm ayrıntıları...

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'DEN TRANSFER KARARI

Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, Skorer TV'de yaptığı değerlendirmede "Fenerbahçe'nin şampiyon olması için transfer yapması lazım. En son konuştuğumda Samet Akaydın dışında belki sadece bir sol bek transferi yapılacak. Aboubakar, Icardi, Weghorst dün Fenerbahçe forması giyse, maç bu noktaya gelmez. Fenerbahçe Samet Akaydın dışında transfer yapmayabilir. Sorduğumda Jorge Jesus takımdan memnun dediler." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe transferi bitiriyor Görüşmeler ilerledi, oyuncu da gelmek istiyor

EROL BİLECİK'TEN GALATASARAY'A GÖNDERMELER

Fenerbahçe Kulübü Başkan vekili Erol Bilecik ve Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, gündeme dair açıklamalarda bulundu Bilecik'in Galatasaray sözleri dikkat çekti.

Erol Bilecik şu ifadeleri kullandı;

Haberin Devamı

Galatasaray camiasına seslenmek isterim. İzin verirseniz altlarını çizere devam etmek istiyorum. Tabii bunlar örnek manzumesinden seçilmiş olan aşağı yukarı 5-6 tane mesaj, önemli anekdotlar, önemli tespitler.

19 Ekim 2022,

'MHK Başkan Yardımcısı olan Murat Ilgaz'ın görevden alınmasını istiyoruz. Murat Ilgaz, Fenerbahçe Kongre Üyesi' dediler.

Gerçek anlamda akıllara zarar diyebileceğimiz bir nokta. Belki ilk değil ama benim gördüğüm noktada çok ilke yakın bir hadise. Bir kurulun başkan yardımcısı dahil hedef alındı! Bu nasıl bir cesaret? Bu nasıl bir nokta? Çünkü ortaya çıktı ki en ufak bir alakası yok. Sayın Murat Ilgaz'ın ne Fenerbahçelilikle bir alakası var ne de bizim kongre üyesi olmakla... Tıpkı aynen geçen yıl olduğu gibi ki bütün kamuoyu da hatırlayacaktır, 'hakem, Fenerbahçeli şirketlerde çalışıyor' algısında olduğu gibi. Yani uzaktan yakından alakası olmayan şeyler.

Fenerbahçe transferi bitiriyor Görüşmeler ilerledi, oyuncu da gelmek istiyor

20 Ekim 2022

'Bu kurguyu yapanın başına yıkarız. Her hafta Galatasaray TV'den takımların uğradığı haksızlıkları yayınlayacağız' yine dediler.
Bakınız, üzerinden parmak hesabı yaptığımız tam 96 gün geçmiş. Nerede bu yayın? Zaman zaman biz de bunları gündeme getiriyoruz. Ama ne bu yayın var ne de ortada, ekranlarda dönen herhangi bir görüntü var. Burada da sözünüzün arkasında olmak gerekir diye düşünüyorum.

Haberin Devamı

23 Ekim 2022

'Bu ligi bitirtmeyiz' dediler. Ama daha bir ay geçmeden 12 Kasım 2022'de 'Şovumuz devam edecek' denen bir cümle izledik.
12 Kasım 2022

'Şovumuz devam edecek' denen bir cümle duyduk. 'Lig bitmiyor', arkasından da 'şov devam ediyor' ... Aralarından 30 gün bile geçmemiş. Ne değişti? Bunu kamuoyunun takdirine bırakıyorum.

29 Aralık 2022

'Ofsaytımsı' tanımının yaşandığı karşılaşma ile futbol kamuoyunda muazzam bir infial yaşandı. Bu da hafızalardan kolay silinecek ve ortadan kaybolacak bir nokta değil.

20 Ocak 2023

Malum zaten. 'PFDK Başkanının cübbesini giyip adaletli kararlar almasını beklerken o sırtında Fenerbahçe formasıyla kararlar almaya devam ediyor' dediler. Az önce uzun uzun anlattığımız gibi bu da gerçekle uzaktan yakından alakası olmayan noktaya çıktı.

Trol hesapların tekrardan Sayın Mehmet Sağlam'a dönük olarak göndermiş olduğu, onun gerçek sosyal medya hesabıyla alakası olmayan yayınlarını bir kez daha görmüş oluyorsunuz.

Fenerbahçe transferi bitiriyor Görüşmeler ilerledi, oyuncu da gelmek istiyor

FABRIZIO ROMANO: FENERBAHÇE, OOSTERWOLDE TRANSFERİNİ BİTİRİYOR

Haberin Devamı

Transfer dönemlerinde yaptığı haberlerle dikkat çeken Fabrizio Romano, Fenerbahçe'nin Parma'da forma giyen Oosterwolde'nin transferinde sona yaklaştığı belirtti.

Fabrizio Romano paylaşımında Fenerbahçe, "Jayden Oosterwolde transferini gerçekleştireceğinden emin. Parma ile görüşmeler ilerlemiş durumda. Oyuncu da Fenerbahçe'de forma giymek istiyor." ifadelerine yer verdi.

Fenerbahçe transferi bitiriyor Görüşmeler ilerledi, oyuncu da gelmek istiyor

FENERBAHÇE'NİN TEKLİFİ

Sarı-lacivertliler, Parma'ya son olarak 6.5 milyon euro bonservis ve 1.5 milyon euro bonus önerdi.

Fenerbahçe, Parma ile anlaşma sağlanması halinde 21 yaşındaki futbolcuyla 2027'ye kadar sözleşme imzalamayı planlıyor.

OOSTERWOLDE'NİN İSTATİSTİKLERİ

21 yaşındaki oyuncu, bu sezon İtalya Seria B'de 18 karşılaşmaya çıktı. Genç oyuncu karşılaşmalarda 1 asist yapmayı başardı. Parmak, Hollandalı futbolcuyu Twente'den 3.5 milyon Euro'ya transfer etmişti.

Fenerbahçe transferi bitiriyor Görüşmeler ilerledi, oyuncu da gelmek istiyor