Fenerbahçe Fenerbahçe ve Beşiktaş yarışa girdi! Ayrılık fikrine sıcak bakıyor

Fenerbahçe ve Beşiktaş yarışa girdi! Ayrılık fikrine sıcak bakıyor

14.12.2023 - 20:05 | Son Güncellenme:

Süper Lig devleri Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin ara transfer dönemi için İspanyol forveti gündemine aldığı iddia edildi. Tecrübeli santrforun takımından ayrılmaya sıcak baktığı aktarıldı.

Fenerbahçe ve Beşiktaş yarışa girdi Ayrılık fikrine sıcak bakıyor

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde kadrosuna bir forvet takviyesinde bulunmak istediği öne sürüldü. Michy Batshuayi'nin Belçika kulüpleri ile anılması ve ayrılık ihtimali nedeniyle bu doğrultuda başarıı forvetin gündeme geldiği belirtildi.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerin gündemindeki tecrübeli forvet için Beşiktaş'ın da devrede olduğu aktarıldı. Süper Lig devlerinin peşine düştüğü başarılı futbolcunun ara transfer döneminde kulübünden ayrılabileceği vurgulandı. Sabah'ın haberine göre; Fenerbahçe'de kurmaylar Michy Batshuayi'nin ayrılık ihtimali nedeniyle başlayan alternatif arayışlarında Rafa Mir'i gündemine aldı.

Sarı-lacivertlilerin daha önce menajerler tarafından önerilen Rafa Mir için ara transfer döneminde pazarlık masasına oturabileceği vurgulandı. Beşiktaş'ta Hasan Arat yönetiminin de tecrübeli futbolcunun transferi için deverede olduğu aktarıldı.

Siyah-beyazlıların, Rafa Mir'i ara transfer döneminde kiralamak istediği vurgulandı. Beşiktaş kurmaylarının, tecrübeli forvetin menajerine şartlarını sunduğu belirtildi. Sevilla'dan ayrılmaya sıcak bakan Rafa Mir'in düzenli şans bulmak için Beşiktaş ya da Fenerbahçe'ye imza atmaya sıcak baktığı aktarıldı.

Haberin Devamı

26 yaşındaki santrfor bu sezon Sevilla'da 14 maça çıktı. Rafa Mir bu karşılaşmalarda 2 gol sevinci yaşadı. Rafa Mir'in La Liga temsilcisiyle sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. İspanyol forvetin güncel piyasa değeri 6 milyon euro.

Ranero altyapısında futbola başlayan Rafa Mir daha sorna Barcelona altyapısı, Real Murcia altyapısı, Valencia altyapısı, Wolverhampton, Las Palmas, Nottingham Forest, Huesca ve Sevilla formaları giydi. Sevilla, 2021-2022 sezonu başında Rafa Mir için 16 milyon euro bonservis bedeli ödedi.