Fenerbahçe Fenerbahçe ve Fatih Karagümrük, Serdar Dursun için anlaşma sağladı

Fenerbahçe ve Fatih Karagümrük, Serdar Dursun için anlaşma sağladı

08.02.2024 - 15:05 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe ve Fatih Karagümrük Serdar Dursun transferi için başkanlar düzeyinde anlaşma sağladı.

Fenerbahçe ve Fatih Karagümrük, Serdar Dursun için anlaşma sağladı

Ara transfer döneminin kapanmasına az bir süre kala çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe, eski golcüsü Serdar Dursun transferinde mutlu sona ulaştı.

Haberin Devamı

Sports Digitale'de yer alan habere göre Fenerbahçe ve Fatih Karagümrük Serdar Dursun transferi için başkanlar düzeyinde anlaşma sağladı. Öte yandan Karagümrük'te Serdar Dursun'un, bugünkü antrenmana çıkmadığı bildirildi.

25 MAÇTA 6 GOL

32 yaşındaki Serdar Dursun, bu sezon görev aldığı 25 karşılaşmada 6 gole imzasını attı.

SEZON BAŞINDA FENERBAHÇE'DEN AYRILMIŞTI

Fenerbahçe, sezon başında Serdar Dursun'u Fatih Karagümrük'e göndermişti. Sarı-lacivertliler, Umut Nayir'i kadrosuna katmıştı. Umut Nayir'in EURO 2024 kadrosunda yer almak istemesi sebebiyle oynayabileceği bir takıma gitmek istemesi ve Pendikspor'a kiralık olarak transfer olması sonrası sarı-lacivertliler yerli golcü arayışına girdi.

Fenerbahçe bu doğrultuda sezon başında Fatih Katagümrük'e transfer olan Serdar Dursun'u gündemine aldı. Türkiye'de transfer döneminin kapanmasına bir gün kala Serdar Dursun'un Fenerbahçe'ye imza atması bekleniyor.

Haberin Devamı

ARKADAŞLARIYLA VEDALAŞTI

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Serdar Dursun, takım arkadaşlarıyla vedalaştı. Habere göre Fenerbahçe ve Fatih Karagümrük anlaşma sağladı. Serdar Dursun'un transferi kısa süre içinde resmiyet kazanacak.

FENERBAHÇE'DE 64 MAÇA ÇIKTI

2021-2022 sezonunda Darmstadt'tan Fenerbahçe'ye transfer olan Serdar Dursun 2 sezon boyunca sarı-lacivertli formayla 64 resmi müsabakada görev yaptı. Serdar Dursun 64 maçta 19 gol atıp 8 asist yaptı.

Yazarlar