Fenerbahçe Fenerbahçe yıldız futbolcuya kanca attı! Transfer için Galatasaray da devrede

Fenerbahçe yıldız futbolcuya kanca attı! Transfer için Galatasaray da devrede

22.06.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Başkan Ali Koç'un transfer çalışmalarını yürüttüğü Fenerbahçe'de gelecek sezon adına sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerin, uzun süredir Galatasaray'ın da gündeminde olan başarılı sol beki kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

Fenerbahçe yıldız futbolcuya kanca attı Transfer için Galatasaray da devrede

Fenerbahçe'de kurmaylar gelecek sezon yarışmacı bir kadro kurmak için çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-lacivertlilerde Başkan Ali Koç'un yürüttüğü transfer çalışmalarında sol bek pozisyonu için gündeme sürpriz bir ismin geldiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin, uzun süredir Galatasaray'ın da gündeminde olan başarılı futbolcuyu kadrosuna katmak istediği belirtildi. Süper Lig devlerinin listesindeki yıldızın geleceği hakkında henüz karar vermediği aktarıldı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

İLK TRANSFER RYAN KENT

Fenerbahçe'de gelecek sezon adına ilk transfer sol kanat pozisyonuna yapıldı. Sarı-lacivertliler, Rangers'tan ayrılan Ryan Kent'i kadrosuna dahil etti. Süper Lig devi, İngiliz futbolcu için herhangi bir bonservis bedeli ödemedi.

Fenerbahçe'nin transfer ve tescil döneminin açılmasının ardından başarılı futbolcuyla 4 yıllık resmi sözleşme imzalayacağı aktarıldı.

Fenerbahçe yıldız futbolcuya kanca attı Transfer için Galatasaray da devrede

Süper Lig devinde ikinci hamle İrfan Can Eğribayat oldu. Göztepe'den kiralanan tecrübeli eldivenin sözleşmesinde yer alan satın alma opsiyonu kullanıldı. Fenerbahçe, İrfan Can Eğribayat için Göztepe'ye 1 milyon 200 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Haberin Devamı

AYRILIKLAR YAŞANDI

Fenerbahçe'de sözleşmesi sona eren Enner Valencia, yeni sözleşme imzalamadı. Ekvadorlu santrfor, Brezilya ekiplerinden Internacional ile anlaşma sağladı. Süper Lig devinden ayrılan bir diğer isim Bruma oldu. Sarı-lacivertliler bu transferden 6 milyon 500 bin euro bonservis geliri elde etti.

ALEX SANDRO SÜRPRİZİ

Jayden Oosterwolde'den istediği performansı alamayan Fenerbahçe'nin sol bek transferi için sürpriz bir ismi gündemine aldığı iddia edildi. İtalyan basınından Calciomercato'nun haberine göre; sarı-lacivertliler, Alex Sandro için harekete geçti.

Juventus'un sözleşme uzatma teklifini kabul etmeyen ve gelecek sezon sonunda serbest kalması nedeniyle Serie A devinin bonservis gelir elde etmeyi planladığı Brezilyalı sol bekin geleceğine dair henüz karar vermediği belirtildi.

Fenerbahçe yıldız futbolcuya kanca attı Transfer için Galatasaray da devrede

Alex Sandro'nun önünde Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yanı sıra, Suudi Arabistan ve MLS'ten de tekliflerin olduğu aktarıldı.

32 yaşındaki sol bek geçtiğimiz sezon Juventus'ta 37 maça çıktı. Alex Sandro bu müsabakalarda 2 asist üretti. Brezilyalı sol bekin güncel piyasa değeri 3 milyon euro.

Yazarlar