Fenerbahçe Jose Mourinho üstünü çizdi! Fenerbahçe transfer için temas kurdu

Jose Mourinho üstünü çizdi! Fenerbahçe transfer için temas kurdu

21.06.2023 - 18:51 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de sezonu ikinci sırada tamamlayan ve gelecek sezon yarışmacı bir kadro kurmayı hedefleyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı-lacivertlilerin bu doğrultuda Jose Mourinho'nun Roma'da istemediği genç savunmacıyı gözüne kestirdiği iddia edildi.

Jose Mourinho üstünü çizdi Fenerbahçe transfer için temas kurdu

Jorge Jesus'la yollarını ayıran Fenerbahçe'de teknik direktör arayışlarının yanı sıra transfer çalışmaları da hız kazandı. Sarı-lacivertliler, Başkan Ali Koç'un yönettiği transfer sürecinde bir yıldızı daha gözüne kestirdi.

Haberin Devamı

Ryan Kent ile anlaşma sağlayan, Edin Dzeko'yla da imza aşamasına gelen Fenerbahçe'nin Roma'da forma giyen başarılı oyuncuyu kadrosuna katmak istediği öne sürüldü. Sarı-lacivertlilerin transferini düşürdüğü genç futbolcunun, Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho tarafından kadroda düşünülmesi belirtildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

RYAN KENT'TEN 4 YILLIK İMZA

Fenerbahçe'de gelecek sezon için ilk hamle sol kanat pozisyonuna yapıldı. Sarı-lacivertliler, Rangers'tan ayrılan Ryan Kent ile 4 yıllık ön anlaşma imzaladı. 26 yaşındaki sol kanat için herhangi bir bonservis bedeli ödenmedi.

Transfer ve tescil döneminin başlamasının ardından Ryan Kent'le resmi sözleşme imzalayacak Fenerbahçe'nin yeni yeteneği geçtiğimiz sezon 44 maçta oynadı. Ryan Kent, 2022-2023 sezonunu 3 gol ve 10 asistle tamamladı.

Haberin Devamı

Jose Mourinho üstünü çizdi Fenerbahçe transfer için temas kurdu

EDIN DZEKO'YLA ANLAŞMA YAKIN

Enner Valencia'nın ayrılığı sonrası forvet hattına takviye yapmayı planlayan sarı-lacivertlilerin Edin Dzeko ile anlaşma aşamasına geldiği öğrenildi. Sarı-lacivertliler ile Bosna Hersekli futbolcu arasında ufak pürüzlerin kaldığı kaydedildi.

37 yaşındaki santrfor geçtiğimiz sezon Inter'de 52 müsabakada şans buldu. Edin Dzeko bu müsabakalarda 14 gol ve 5 asist üretti. Sarı-lacivertliler ile başarılı futbolcu arasındaki anlaşmanın 2 yıllık olduğu aktarıldı.

Jose Mourinho üstünü çizdi Fenerbahçe transfer için temas kurdu

ROMA'DAN KUMBULLA GÜNDEMDE

Takvim Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçe, Roma forması giyen 23 yaşındaki stoper Marash Kumbulla'nın peşine düştü. Sarı-lacivertlilerin, genç stoperin menajeri ile temas kurduğu kaydedildi.

Fenerbahçe ile Marash Kumbulla'nın menajeri arasındaki görüşmelerde maaliyet araştırması yapıldığı aktarıldı. Arnavut futbolcunun, Jose Mourinho tarafından kadroda düşünülmedeği belirtildi.

Jose Mourinho üstünü çizdi Fenerbahçe transfer için temas kurdu

26 MİLYON 500 BİN EUROYA GELDİ

Hellas Verona altyapısında yetişen Marash Kumbulla, 2020-2021 sezonunda 3 milyon euro bedelle Roma'ya kiralandı. Roma, 2021-2022 sezonu başında Arnavut futbolcu için Hellas Verona'ya 26 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi.

23 yaşındaki stoper geride kalan sezonda Serie A devinde 12 maçta oynadı. Marash Kumbulla, toplam 462 dakika sahada kaldı ve 1 gol atma başarısı gösterdi. Roma ile sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek olan 23 yaşındaki savunmacının güncel piyasa değeri 8 milyon euro. Marash Kumbulla, Arnavutluk Milli Takımı'nda 18 maçta oynadı.

Haberin Devamı

Yazarlar