Fenerbahçe Fenerbahçe'de 2 ayrılık kesinleşti! İmza an meselesi

Fenerbahçe'de 2 ayrılık kesinleşti! İmza an meselesi

16.08.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Yaz transfer sezonunda yıldız futbolcuları kadrosuna katan Fenerbahçe, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Öte yandan kadroda düşünülmeyen futbolcular ile yolları ayırmayı planlayan sarı-lacivertlilerde 2 ayrılık kesinleşti.

Fenerbahçede 2 ayrılık kesinleşti İmza an meselesi

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, Edin Dzeko, Dusan Tadic, Ryan Kent, Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Fred, Cengiz Ünder, Mert Müldür ve Sebastian Szymanski gibi önemli yıldızları kadrosuna katarak tüm dikkatleri üzerine çekti. Öte yandan takımda düşünülmeyen futbolcular ile yolları ayırmak için çalışmalar yapan sarı-lacivertlilerde 2 oyuncunun ayrılığı kesinleşti. İşte haberin detayları...

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'YE GENÇ STOPER

Fenerbahçe, stoper tandemine sürpriz bir takviyede bulundu. Sarı-lacivertliler, Mısırlı stoper Omar Fayed'in transfer görüşmeleri için İstanbul'a davet edildiğini resmen açıkladı.

Omar Fayed'in sağlık kontrolleri ve ileri transfer görüşmelerinin ardından bir süre futbol A takımı ile çalışacağı kaydedildi. Mısırlı futbolcunun takımdaki geleceğine ilerleyen günlerde karar verileceği vurgulandı.

Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"2023-24 sezonunun yapılanmasını sürdüren Futbol Şubemiz, Takımımızın önümüzdeki dönem yapılanması adına da adımlar atıyor. Kulübümüz, yüksek potansiyelli bir yetenek olarak takip ettiği 2003 doğumlu Mısırlı stoper Omar Fayed’i renklerine bağlamak üzere görüşmelere başladı. Oyuncu, sağlık kontrolleri ve ileri transfer görüşmeleri için İstanbul’a davet edildi. Resmi süreçlerin ardından bir süre Futbol Takımımızla çalışmalara katılacak olan Fayed’in kariyer planlamasına, teknik heyetimizin raporu doğrultusunda ilerleyen günlerde karar verilecek; kamuoyu bu doğrultuda bilgilendirilecektir."

Haberin Devamı

CENGİZ ÜNDER İMZAYI ATTI

Fenerbahçe, Marsilya forması giyen milli futbolcu Cengiz Ünder'i kadrosuna dahil etti. Sarı-lacivertliler, tecrübeli futbolcuyla 4 yıllık sözleşme imzaladı. Cengiz Ünder'in bonservisi için Marsilya'ya 15 milyon euro bonservis bedelinin 4 taksit halinde ödeneceği vurgulandı.

Fenerbahçe'den KAP'a yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Profesyonel futbolcu Cengiz Ünder'in transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Olympique de Marseille kulübüne toplam transfer bedeli olan 15.000.000 Avro 4 sene içerisinde ödenecektir. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri kulübümüz tarafından ödenecektir. Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız."

Fenerbahçede 2 ayrılık kesinleşti İmza an meselesi

FRED, KADROYA DAHİL OLDU

Fenerbahçe, Fred'in maliyetini duyurdu. Sarı-lacivertliler, KAP'a yaptığı açıklamada Manchester United'a Fred için 9 milyon 743 bin euro ödeme yapılacağını duyurdu.

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şu şekilde:

Haberin Devamı

Profesyonel futbolcu Frederico Rodrigues de Paula Santos'un transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Manchester United FC kulübüne toplam transfer bedeli olan 9.743.589,5 Avro 4 sene içerisinde 8 eşit taksitle ödenecektir. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri taraflarca yarı yarıya paylaşılacaktır.

KIRILGANLIĞIN ÇÖZÜMÜ KAZANMAK

Sezona UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Zimbru (2) ve Maribor karşısında aldığı üç galibiyetle başlayan Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in açılış maçında Gaziantep FK’yı da 2-1 mağlup etti, ancak 10 kişi kalan rakip karşısında 2-0’dan sonra oynanan futbol taraftarı daha ilk maçta tatmin etmedi. Bunun nedeni ise hem takımda hem de tribünde kırılganlık devam ediyor. Sarı-lacivertli kulüpte bunun kırılması için Samandıra’da çalışmalar yapılsa da şu anda en kısa yol galibiyet serisine devam etmek.

Tribündeki kırılma ise takım yeni olsa da doğrudan futbolculara yansıyor. Özellikle Altay’ın yediği hatalı golden sonra tribünden büyük tepki gelmişti. Yönetim transfer döneminin başında yabancı kontenjanını kalede kullanmak istemese de taraftardan gelen tepki bu stratejiyi değiştirdi. Yıldız kaleci Livakovic’i gündemine alan idareciler, onu da takıma kazandırarak tribünleri memnun etmek istiyor. Fenerbahçe Yönetimi bu transferde bütün pürüzleri giderdi ve Livakovic’i ikna etti. Tecrübeli file bekçisi takıma katıldığında kale daha fazla güven verecek, taraftarın tepkisi sona erecek.

Haberin Devamı

Fenerbahçede 2 ayrılık kesinleşti İmza an meselesi

FENERBAHÇE’DE AYRILIK KESİNLEŞTİ

Yaz transfer döneminde alternatifli bir kadro oluşturan Fenerbahçe’de Teknik Direktör İsmail Kartal’ın oynatmayı düşünmediği isimlerle de yollar ayrılmaya devam ediyor. Bunların başında ise Willian Arao geliyor. Panathinaikos’un, Brezilyalı futbolcu ile ilgilendiği ortaya çıktı. Yunanistan ekibinin hafta içinde resmi temaslara başlaması bekleniyor.

Fenerbahçe, 31 yaşındaki futbolcuyu geçen sezon Flamengo’dan 3 milyon euro bedelle kadrosuna katmıştı. Ayrılacak ikinci ismin ise Miguel Crespo olması bekleniyor. Gaziantep FK maçının kadrosuna alınmayan ve bu gelişmenin ardından gidişine kesin gözüyle bakılan tecrübeli futbolcuya da Genoa talip oldu. İtalyan basınında merkez orta saha arayan Serie A ekibinin transfer için düğmeye basacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede 2 ayrılık kesinleşti İmza an meselesi