Fenerbahçe Fenerbahçe'de Al-Musrati gelişmesi! Transfer talebini Braga'ya iletti

Fenerbahçe'de Al-Musrati gelişmesi! Transfer talebini Braga'ya iletti

13.09.2023 - 08:42 | Son Güncellenme:

Türkiye'de 15 Eylül'de bitecek transfer dönemi öncesinde Fenerbahçe bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertlile, Braga'da forma giyen Al-Musrati transferinde sona yaklaştı. Yıldız oyuncu transfer talebini kulübüne iletti.

Fenerbahçede Al-Musrati gelişmesi Transfer talebini Bragaya iletti

Transferin son günlerinde Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanıyor. Sarı-lacivertliler, Braga'da forma giyen Libyalı orta saha Al-Musrati içni Braga ile görüşmelere başladı. Libyalı yıldız Braga'ya transfer talebini iletti. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

TRANSFERDE YILDIZ YAĞDI

Fenerbahçe bu sezon kadrosunu dünyaca ünlü isimlerle güçlendirdi. Geçtiğimiz sezon Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Fenerbahçe'de bu sezon hedef Trendyol Süper Lig ve Avrupa'da şampiyon olmak. Transferde bu doğrultuda hareket eden sarı-lacivertliler; Ryan Kent, Edin Dzeko, Dusan Tadic, Alexander Djiku, Rodrigo Becao, Mert Müldür, Fred, Szymanski, Cengiz Ünder, Dominik Livakovic, Bartuğ Elmaz ve Umut Nayir gibi isimlerle kadrosunu güçlendirdi. Fenerbahçe'de orta sahaya bir takviye daha yapılması planlandı.

Fenerbahçede Al-Musrati gelişmesi Transfer talebini Bragaya iletti

ORTA SAHA İÇİN GÖZLER GOMES VE AL-MUSRATI'YE ÇEVRİLDİ

Fenerbahçe'de 6 numara pozisyonu için birçok aday gündeme gelse de transferin son günlerinde gözler Everton'dan Andre Gomes ve Braga'dan Al-Musrati'ye çevrildi. Fenerbahçe her iki oyuncu için de görüşme gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Sports Digitale’nin haberine göre Fenerbahçe’ye önerilen son orta saha oyuncusu Andre Gomes oldu. Everton’da kadroda düşünülmeyen Portekizli futbolcu için İngiliz ekibinin düşük bonservis beklentisi olduğu vurgulandı. Ancak Sarı-Lacivertliler’in, hem kariyerinde ciddi bir düşüş yaşayan hem de sakatlık konusunda sıkıntılı olan Gomes’e sıcak bakmadığı öğrenildi. 30 yaşındaki futbolcu, 2016’da 37 milyon Euro’ya Valencia’dan Barcelona’ya transfer olmuştu.

Fenerbahçede Al-Musrati gelişmesi Transfer talebini Bragaya iletti

25 MİLYON EURO'YA İMZA ATTI

İspanyol devinde beklentileri karşılayamayan Gomes, 2019’da Everton’a 25 milyon Euro’ya imza attı. Portekizli futbolcu geçen sezonu Lille’de kiralık olarak geçirdi, Fransız ekibi satın alma opsiyonunu kullanmayınca Everton’a geri döndü. Deneyimli futbolcu, 2015’ten bu yana sakatlıkları nedeniyle toplam 513 gün sahalardan uzak kaldı.

Fenerbahçede Al-Musrati gelişmesi Transfer talebini Bragaya iletti

AL-MUSRATI İÇİN PORTEKİZ SEFERİ

Fenerbahçe Yönetimi, cuma günü bitecek olan transfer döneminden önce 6 numara takviyesini yapmak için son dönemde Al-Musrati’ye yoğunlaştı. FIFA’nın Braga’nın Malaga’ya 11 milyon 725 bin Euro ödemesi kararı sonrası süreç hızlandı. Sportif direktör Mario Branco, arkadaşı olan Braga Başkanı Antonio Salvador ile telefon trafiğine başlamıştı. Bu görüşmelerde belirli bir aşama kaydedildi. Bunun üzerine Branco, Al-Musrati transferine son noktayı koymak adına soluğu ülkesi Portekiz’de aldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Al-Musrati gelişmesi Transfer talebini Bragaya iletti

PEŞİNAT ANLAŞMAZLIĞI

Portekiz ekibi, 20 milyon Euro’luk talebini 15 milyon Euro’ya indirdi. Fenerbahçe ise bonuslarla 12 milyon Euro’ya kadar çıktı. Tarafların orta noktada buluşması olası görünüyor. Ancak ödeme takvimi konusunda fikir ayrılığı olduğu öğrenildi. Braga, Malaga’ya 45 gün içerisinde ödeme yapmak zorunda. Bu nedenle Al-Musrati’nin bonservisinin büyük bölümünü peşin almak istiyor. Fenerbahçe ise uzun vadeli bir ödeme planını kabul ettirmeye çalışıyor. Sarı-Lacivertliler’in, peşinatı yüksek ödemesi halinde toplam bonservis bedelini aşağıya çekme çabası olduğu kaydedildi.

MUSRATI BEKLEMEDE

Yıldız futbolcu, Libya Milli Takımı’na gitmemişti. Al-Musrati, Braga ile idmanlara devam ederken, Fenerbahçe ile kulübü arasında yapılan görüşmelerdeki gelişmeleri yakından takip ediyor. 27 yaşındaki orta saha oyuncusunun kariyerinde yeni bir sayfa açmak istediği ve bu nedenle SarıLacivertliler’e gelme konusundaki talebini Braga Yönetimi’ne ilettiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Al-Musrati gelişmesi Transfer talebini Bragaya iletti

Yazarlar