Fenerbahçe Fenerbahçe'de Ali Koç-Jorge Jesus zirvesinin detayları ortaya çıktı! Portekiz'e gitmek üzereydi

Fenerbahçe'de Ali Koç-Jorge Jesus zirvesinin detayları ortaya çıktı! Portekiz'e gitmek üzereydi

09.05.2023 - 13:41 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Girsunspor ile 1-1 berabere kalan ve şampiyonluk mücadelesinde ağır bir yara alan Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, teknik direktör Jorge Jesus ile bir görüşme gerçekleştirmişti. Sarı-lacivertli kulüpteki zirvenin detayları ortaya çıktı.

Fenerbahçede Ali Koç-Jorge Jesus zirvesinin detayları ortaya çıktı Portekize gitmek üzereydi

Fenerbahçe, Süper Lig'in 33'üncü haftasında Giresunspor deplasmanından 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Sarı-lacivertli kulüpte geçtiğimiz gün Başkan Ali Koç ile teknik direktör Jorge Jesus arasında bir görüşme gerçekleşmişti. Toplantının detayları belli oldu.

Haberin Devamı

3 TAKIMA KARŞI PUAN KAYBI

Fenerbahçe, Giresunspor ile 1-1'lik skorla berabere kaldı. Jorge Jesus'un öğrencileri, ligin son 3 sırasında yer alan takımlara karşı kritik puan kayıpları dikkat çekti.

Fenerbahçede Ali Koç-Jorge Jesus zirvesinin detayları ortaya çıktı Portekize gitmek üzereydi

Fenerbahçe, Süper Lig'in ilk haftasında gol düellosuna sahne olan karşılaşmada Ümraniyespor'la yenişemedi. Sarı-lacivertliler heyecan dolu maçtan 3-3'lük skorla ayırıldı ve lige 1 puanla başladı.

GİRESUNSPOR'A 3 PUAN KAPTIRDI

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe, Giresunspor'u konuk etti. Mücadelede 10 kişi kalan sarı-lacivertli ekip 1-0 öne geçmesine rağmen maçtan 2-1 mağlup ayrıldı.

Haberin Devamı

İSTANBULSPOR İLE PUANLAR PAYLAŞILDI

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 31'inci haftasında İstanbulspor'u konuk etti. Karşılaşma Ülker Stadyumu'nda oynandı. Heyecan dolu müsabaka 3-3'lük beraberlikle tamamlandı. Bu sonuç ile her iki takımında hanesine 1'er puan eklendi.

9 PUAN KAYBI YAŞADI

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, söz konusu müsabakalarda 9 puan kaybederek zirve yolunda büyük yara aldı.

Fenerbahçede Ali Koç-Jorge Jesus zirvesinin detayları ortaya çıktı Portekize gitmek üzereydi

PORTEKİZ'E GİTMEK ÜZEREYDİ

Fanatik'te yer alan habere göre Sarı-Lacivertliler, Giresunspor karşısında 1-1’lik beraberlikle çok kritik 2 puan bıraktı. Bu beklenmedik sonuç sonrası dün Fenerbahçe’de hareketli saatler yaşandı. Jorge Jesus’un maçın ardından geç saatlerde ülkesi Portekiz’e gitmeye hazırlandığı öğrenildi.

KULÜP BİNASINA ÇAĞIRDI

Ancak Başkan Ali Koç’un, gece teknik direktör Jorge Jesus’a ulaşarak dün için kendisini stattaki kulüp binasına çağırdığı kaydedildi. İkili arasındaki toplantı saat 15.00’te başladı. Başkan Koç’un, bu kadar kritik bir dönemde Giresunspor maçında takımın ortaya koyduğu kötü futbolun nedenlerini sorduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

DETAYLI RAPOR İSTEDİ

Ali Koç’un ayrıca geçmişe dönük olarak da Beşiktaş derbisi ve İstanbulspor karşılaşmalarını da hatırlatarak Portekizli teknik adamdan kadroyla ilgili detaylı bir rapor istediği kaydedildi. İkilinin, sezonun kalan bölümü için neler yapılabileceğini, her maç için galibiyet primi belirlemeyi konuştukları öne sürüldü. Yaşanan kritik puan kaybına rağmen Ali Koç’un, Jorge Jesus’la yolları ayırma gibi düşüncesi olmadığı ve bunun gündeme gelmediği de öğrenildi.

Yazarlar