Fenerbahçe Fenerbahçe'de Arda Güler seferberliği! Ali Koç formül arıyor

Fenerbahçe'de Arda Güler seferberliği! Ali Koç formül arıyor

20.06.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’de 2023-2024 sezonu öncesi Arda Güler’in takımda kalması için yoğun çaba harcanıyor. Özellikle Başkan Ali Koç, genç yeteneğin, en azından 1 sene daha sarı-lacivertli formayı giymesi için formüller arıyor.

Fenerbahçede Arda Güler seferberliği Ali Koç formül arıyor

Sarı-lacivertli kulüpte yeni sezon öncesi herkesin en büyük gündem konusu Arda Güler oldu. Yakaladığı çıkış ve herkesi kendine hayran bırakan yeteneğiyle sivrilen 18 yaşındaki yıldız kariyerini Avrupa’da sürdürmeye çok yakın.

Haberin Devamı

17.5 milyon euroluk serbest kalma bedeli, Arda’yı takip eden takımlar tarafından rahatlıkla ödenebilecek bir rakam olarak belirtildi. Ajax ve Borussia Dortmund’un çok istediği başarılı futbolcunun A Milli Takım’daki maçları da izlendi.

Arda’nın hem bu sezon gösterdiği çıkış hem de son Türkiye Kupası finalindeki oyunu Avrupa kulüplerinin iştahını daha da kabarttı. PSG’nin dahi gündeminde olan genç yıldıza olan ilgiyi çok iyi bilen Başkan Ali Koç ve yöneticiler, yoğun bir çaba harcıyor.

Arda’nın en azından 1 sene daha Fenerbahçe forması giyebilmesi için formüller aranıyor. Özellikle Başkan Ali Koç, 18 yaşındaki oyuncunun ailesiyle de hep temas halinde.

Fenerbahçede Arda Güler seferberliği Ali Koç formül arıyor

Ali Koç ve yönetimin en büyük umudu; Avrupa’da son dönemde kulüplerin Arda Güler gibi genç futbolcuları satın aldıkları takımlarda maç temposunu kaybetmemesi adına 1 sezon daha oynamasına izin vermesi.

Haberin Devamı

Yani Arda, Avrupa’ya transfer olsa da 1 sene daha Fenerbahçe’de kiralık bile olsa oynamaya devam etmesi yönünde bir umut besleniyor. Şu anda çok önem verilen Arda Güler konusunda çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor.

Milli maçların bitmesiyle beraber bugünden itibaren Arda Güler konusunda nihai kararının ortaya çıkması bekleniyor.

EN ÖNEMLİ HAFTA

Fenerbahçe’de bu hafta son derecek kritik geçecek. Sarı-lacivertlilerde hem Arda Güler konusu hem de yeni teknik direktörün kim olacağının hafta sonuna kadar netleşmesi bekleniyor.

Zira yeni sezon hazırlıklarına önümüzdeki haftadan itibaren başlayacak Fenerbahçe’de Arda’nın geleceği ve teknik direktör konusunun karara bağlanması planlanıyor. 

Yazarlar