Fenerbahçe Fenerbahçe'den sürpriz transfer hamlesi! Edin Dzeko'nun menajerinden bilgi alındı

Fenerbahçe'den sürpriz transfer hamlesi! Edin Dzeko'nun menajerinden bilgi alındı

19.06.2023 - 19:02 | Son Güncellenme:

Teknik direktör arayışları devam eden Fenerbahçe'de bir yandan da transfer çalışmaları hızlandırıldı. Sarı-lacivertlilerin görüşmeler için İstanbul'a davet ettiği Edin Dzeko'nun menajerinden, tecrübeli file bekçisi için bilgi aldığı öne sürüldü.

Fenerbahçeden sürpriz transfer hamlesi Edin Dzekonun menajerinden bilgi alındı

Ali Koç başkanlığındaki Fenerbahçe'de teknik direktör arayışlarının yanı sıra transfer çalışmaları da hız kazandı. Sarı-lacivertlilerde gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak için harekete geçilen dönemde forvet hattı için Edin Dzeko gündeme geldi. Bosna Hersekli yıldızın menajerini İstanbul'a getiren Fenerbahçe'nin, bir diğer futbolcu için bilgi aldığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Dominik Livakovic'in taliplerinin çok olması nedeniyle bu transferde istediğini henüz bulamayan Fenerbahçe'nin gündemine gelen tecrübeli eldiven konusunda somut adımlar atabileceği belirtildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

İLK TRANSFER RYAN KENT

Fenerbahçe'de gelecek sezon adına ilk transfer hamlesi kanat pozisyonuna geldi. Sarı-lacivertliler, İskoçya Premiership ekibi Rangers'tan ayrılan Ryan Kent ile prensipte anlaşma sağladı.

Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada, İngiliz kanat oyuncusu ile resmi transfer ve tescil döneminin açılmasının ardından 4 yıllık sözleşme imzalanacağı belirtildi. Liverpool altyapısında yetişen Ryan Kent daha sonra Coventry City, Barnsley, Freiburg, Bristol City ve Rangers'a kiralandı. Rangers, 2019-2020 sezonu başında 7 milyon 200 bin euro bedelle İngiliz futbolcuyu kadrosuna dahil etti.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden sürpriz transfer hamlesi Edin Dzekonun menajerinden bilgi alındı

Sağ kanat pozisyonunun yanı sıra sol kanat ve forvet arkasında da oynayabilen Ryan Kent, geçtiğimiz sezon 44 maça çıktı. 26 yaşındaki oyuncu bu maçlarda 3 kez rakip fileleri havalandırdı. Ryan Kent aynı zamanda 10 asist üretti.

İRFAN CAN EĞRİBAYAT'IN BONSERVİSİ ALINDI

Altay Bayındır'ın geçtiğimiz sezon yaşadığı talihsiz sakatlık sonrası Fenerbahçe'de kaleyi koruyan İrfan Can Eğribayat'ın bonservisi alındı. Sarı-lacivertliler, 24 yaşındaki file bekçisi için Göztepe ile yapılan anlaşmadaki satın alma opsiyonu maddesini kullandı. İrfan Can Eğribayat için 1 milyon 200 bin euro bonservis bedeli ödeneceği öğrenildi.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Kulübümüz, geçtiğimiz yıl Göztepe A.Ş'den kiraladığı ve başarılı performansı ile dikkat çeken kalecimiz İrfan Can Eğribayat’ın satın alma opsiyonunu kullanmıştır. 2027 yılına dek sözleşme imzaladığımız oyuncumuza çubuklu formamız altında nice zaferler diliyoruz" denildi. İrfan Can Eğribayat, Fenerbahçe'de toplam 13 maçta şans buldu. 24 yaşındaki eldiven bu karşılaşmaların 4'ünde kalesini gole kapattı. İrfan Can Eğribayat, toplam 13 gol yedi.

Fenerbahçeden sürpriz transfer hamlesi Edin Dzekonun menajerinden bilgi alındı

DZEKO'NUN MENAJERİ İSTANBUL'DA

Enner Valencia'nın Internacional'e imza atmasının ardından forvet hattına tartışmasız bir ismi dahil etmek isteyen Fenerbahçe'nin gündemine Edin Dzeko geldi. Sarı-lacivertliler, Inter'den ayrılan 37 yaşındaki golcünün menajerini İstanbul'a getirdi.

Haberin Devamı

Edin Dzeko'nun menajeri Alessandro Lucci'yle İstanbul'da masaya oturan kurmayların sürpriz bir hamlede bulunduğu öne sürüldü. İtalyan basınından Calcio Mercato'nun haberine göre; Juventus forması giyen Mattia Perin, Fenerbahçe'nin gündemine geldi.

Fenerbahçeden sürpriz transfer hamlesi Edin Dzekonun menajerinden bilgi alındı

Sarı-lacivertli idarecilerin, Alessandro Lucci'den Mattia Perin transferi konusunda bilgi aldığı belirtildi. Juventus'ta Szczesny'nin gerisinde kalan 30 yaşındaki file bekçisinin gelecek sezon düzenli olarak forma şansı bulabileceği bir takıma transfer olmak istediği kaydedildi.

Mattia Perin geçtiğimiz sezon Serie A devinde 18 maçta forma şansı buldu. İtalyan file bekçisi bu müsabakaların 8'inde kalesini gole kapatma başarısı gösterdi.

Pistoiese altyapısında yetişen tecrübeli file bekçisi daha sonra Genoa, Padova, Pescara ve Juventus formaları giydi. Juventus, Mattia Perin için 2019-2019 sezonu başında 14 milyon 200 bin euro bonservis bedeli ödedi. Mattia Perin, İtalya Milli Takımı'nın kalesini 2 maçta korudu. Juventus ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek tecrübeli eldivenin güncel piyasa değeri 4 milyon euro.

Haberin Devamı