Fenerbahçe Fenerbahçe'de Attila Szalai şoku! Resmi açıklama geldi

Fenerbahçe'de Attila Szalai şoku! Resmi açıklama geldi

26.04.2023 - 20:32 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Attila Szalai'nin sağ diz iç yan bağlarında esneme ve ödem tespit edildiğini açıkladı.

Fenerbahçede Attila Szalai şoku Resmi açıklama geldi

Sarı-lacivertlilerinden yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Attila Szalai’nin İstanbulspor ile oynanan karşılaşmada yaşadığı sakatlık sonrasında MR görüntülemesi gerçekleştirilmiştir. Sağ diz iç yan bağlarında esneme ve ödem tespit edilen oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız" denildi. Fenerbahçe'de Attila Szalai'nin sakatlığı nedeniyle 1 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Macar stoper, Sivasspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

25 yaşındaki stoper bu sezon Fenerbahçe formasını 45 resmi maçta giydi. Attila Szalai bu karşılaşmalarda rakip fileleri 3 kez havalandırdı. Macar oyuncu aynı zamanda 2 asist üretti. Attila Szalai'nin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 14 milyon euro.

Attila Szalai, bu sezon ligde sadece 1 maç kaçırdı. Tecrübeli savunmacı, takımının Alanyaspor ile deplasmanda oynadığı mücadelede sarı kart cezası nedeniyle forma giyememişti. O maçta teknik direktör Jorge Jesus, Szalai'nin yerine savunma hattında Gustavo Henrique'ye şans vermişti.

Futbola ülkesinde başlayan Attila Szalai, Vasas, Rapid Wien II, Mezokövesd ve Apollon Limassol formaları giydi. Tecrübeli futbolcu için Fenerbahçe, 2020-2021 sezonu devre arasında 2 milyon 200 bin euro bonservis bedeli ödedi. Macaristan Milli Takımı'nda 33 maçta oynayan Attila Szalai, 1 gol atma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

Yazarlar