Fenerbahçe Fenerbahçe'de Attila Szalai vedaya hazırlanıyor! Yeni adresi Bundesliga

Fenerbahçe'de Attila Szalai vedaya hazırlanıyor! Yeni adresi Bundesliga

15.07.2023 - 19:50 | Son Güncellenme:

Savunma tandemine Rodrigo Becao ve Alexander Djiku'yu dahil eden Fenerbahçe'de Attila Szalai'nin takımdan ayırlmaya hazırlandığı iddia edildi. Macar futbolcunun yeni adresinin Bundesliga olabileceği kaydedildi.

Fenerbahçede Attila Szalai vedaya hazırlanıyor Yeni adresi Bundesliga

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de sürpriz bir ayrılık yaşanabileceği ortaya çıktı. Sarı-lacivertilerde savunma hattına yapılan takviyelerin ardından Macar futbolcu Attila Szalai'nin takımdan ayrılabileceği belirtildi.

Haberin Devamı

Tecrübeli savunmacı için Bundesliga'dan 3 takımın devrede olduğu aktarıldı. Attila Szalai'nin transfer için karar aşamasında olduğu vurgulandı.

F.BAHÇE 2.2 MİLYON EURO ÖDEDİ

Vasas altyapısında futbola başlayan Attila Sazalai daha sonra Rapid Wien, Mezökövesd ve Apollon Limassol formaları giydi. Sarı-lacivertliler, 2020-2021 sezonu devre arasında Attila Szalai'yi 2 milyon 200 bin euroluk bedelle kadrosuna dahil etti.

Fenerbahçede Attila Szalai vedaya hazırlanıyor Yeni adresi Bundesliga

Fenerbahçe'de başarılı bir performans sergileyen Attila Szalai geçtiğimiz sezon Jorge Jesus'un vazgeçilmez isimleri arasında yer aldı. Macar stoper geride kalan sezonda 52 resmi maçta forma şansı buldu. 25 yaşındaki savunmacı bu müsabakalarda 3 gol ile 2 asist üretti.

BUNDESLIGA'DAN 3 TALİP BİRDEN

Haberin Devamı

Alexander Djiku ve Rodrigo Becao'yu savunma hattına dahil eden Fenerbahçe'de Attila Szalai'nin takımdan ayrılabileceği iddia edildi. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Bundesliga ekiplerinden Union Berlin, Attila Szalai için resmi teklifte bulundu.

Union Berlin'in ardından Hoffenheim ve Freiburg'un da 25 yaşındaki stopere talip olduğu aktarıldı. Attila Szalai'nin ayrılık ihtimalinin yüksek olduğu ifade edildi. Öte yandan transferdeki son kararı Attila Szalai'nin vereceği belirtildi.

Attila Szalai'nin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. 25 yaşındaki stoperin güncel piyasa değeri 14 milyon euro. Macaristan Milli Takımı'nda 35 maça çıkan Attila Szalai, 1 gol atma başarısı gösterdi.