Fenerbahçe Fenerbahçe'de ayrılık! 4 yıllık imza, işte bonservisi

Fenerbahçe'de ayrılık! 4 yıllık imza, işte bonservisi

22.08.2022 - 11:41 | Son Güncellenme:

Sezona şampiyonluk parolasıyla giren Fenerbahçe'de yıldız isim Teknik Direktör Jorge Jesus'un gözüne giremedi. Sarı-lacivertli takıma veda etmeye hazırlanan futbolcuya verilecek bonservis rakamı belli oldu.

Fenerbahçede ayrılık 4 yıllık imza, işte bonservisi

Son olarak UEFA Avrupa Ligi'nde Avusturya Wien'i 2-0 mağlup eden Fenerbahçe'de transfer gelişmeleri sürüyor. Marcel Tisserand'ın Suudi Arabistan ekiplerinden Ettifaq transfer olmasının ardından sarı-lacivertli bir isimle daha yollar ayrılıyor.

Haberin Devamı

KADROYA YILDIZ İSİMLER TAKVİYE EDİLDİ
Fenerbahçe yönetimi birçok ismi renklerine bağlayıp kadrosunu güçlendirdi. Marsilya'dan Luan Peres, Flamengo'dan Gustavo Henrique, Cagliari'den Joao Pedro, Flamengo'dan Willian Arao, Fatih Karagümrük'ten Emre Mor, Göztepe'den İrfan Can Eğribayat, Watford'dan Tiago Çukur ve Joshua King, Al Ahli'den Ezgjan Alioski ile PSV Eindhoven'dan Bruma'yı transfer etti.

WİEN GALİBİYETİ MORAL GETİRDİ
Fenerbahçe, Süper Lig’de oynayacağı zorlu Adana Demirspor ve Konyaspor maçları öncesi UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk mücadelesi olan Austria Wien karşılaşması oldukça başarılı geçti. İlk maçı 2-0 kazanan sarı-lacivertliler İstanbul’daki rövanş öncesi gruplar için çok büyük bir adım atarken, moral-motivasyon olarak da zirveye çıktı.

Haberin Devamı

ALTAY'DAN ÖZÜR DİLEDİLER
Austria Wien, F.Bahçe maçındaki olaylardan dolayı taraftarlardan ve davul tokmağı atılan kaleci Altay Bayındır’dan özür diledi. Avusturya ekibinin yöneticisi Gerhard Krisch, “Sahaya cisim atmak, kulüp olarak bizim de müsamaha göstermeyeceğimiz, affedilmez bir suistimaldir. Video kayıtları şu anda değerlendiriliyor. Fail tespit edilir edilmez ev yasağı uygulayacağız” dedi.

Fenerbahçede ayrılık 4 yıllık imza, işte bonservisi

GÜMÜŞKAYA WESTERLO İLE ANLAŞTI
Sarı-lacivertliler, takımın genç oyuncularından birisi olan Muhammed Gümüşkaya ile de yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Fanatik'in haberine göre; Fenerbahçe'de Muhammed Gümüşkaya'nın transferi için Belçika ekibi Westerlo ile anlaşma sağladığı öğrenildi.

500 BİN EURO
Genç futbolcunun, Belçika ekibiyle 4 yıllık sözleşme imzalaması beklenirken, transferin gerçekleşmesinin ardından Fenerbahçe, 500 bin Euro bonservis bedelini kasasına koyacak.

GİRESUNSPOR'DA KİRALIK OYNADI
Geçtiğimiz sezonun 2. yarısında Süper lig ekiplerinden Giresunspor'da kiralık olarak forma giyen Muhammed Gümüşkaya, Karadeniz ekibinde 14 maça çıkmış ve 2 goL, 2 asist kaydetmişti.