Fenerbahçe Fenerbahçe'de ayrılık kararı! Napoli'den sürpriz transfer kancası

Fenerbahçe'de ayrılık kararı! Napoli'den sürpriz transfer kancası

18.10.2023 - 21:35 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de bu sezon İsmail Kartal'ın çok fazla forma şansı vermediği tecrübeli futbolcu için ara transfer dönemi için ayrılık kararı alındığı iddia edildi. Öte yandan Serie A devi Napoli'nin sarı-lacivertlilerin bir yıldızını daha gündemine aldığı öne sürüldü.

Fenerbahçede ayrılık kararı Napoliden sürpriz transfer kancası

İsmail Kartal yönetiminde bu sezon Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde kayıpsız devam eden Fenerbahçe'de çarpıcı bir karara imza atıldı. Sarı-lacivertlilerde bu sezon az şans bulan ve taraftarların zaman zaman tepki gösterdiği Michy Batshuayi'nin ara transfer döneminde takımdan ayrılabileceği belirtildi.

Haberin Devamı

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe, Michy Batshuayi ile ara transfer döneminde yollarını ayırmak istiyor. 30 yaşındaki santrfor bu sezon Fenerbahçe'de 11 maça çıktı. Belçikalı oyuncu bu süreçte 3 gol sevinci yaşadı, Michy Batshuayi takım arkadaşlarına da 2 asist yaptı.

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Michy Batshuayi'nin güncel piyasa değeri 9 milyon euro. Belçika Milli Takımı'nda 52 maça çıkan tecrübeli santrfor, 27 gol sevinci yaşadı.

NAPOLI'DEN OSAYI'YE KANCA

Fenerbahçe'den Ferdi Kadıoğlu ve Sebastian Szymanski'yi yakın takibe alan Napoli'nin dikkat çeken bir hamlede daha bulunduğu aktarıldı. Serie A devinin, sarı-lacivertlilerde forma giyen Bright Osayi Samuel'i de izlemeye başladığı vurgulandı.

Haberin Devamı

25 yaşındaki sağ bek bu sezon Fenerbahçe'de 12 maça çıktı. Bright Osayi Samuel bu süreçte 1 gol ile 3 asist üretti. Nijeryalı oyuncunun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. 25 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 7 milyon 500 bin euro.